[]

Demir Adam 3

Nasıl bir film

Şaheser mi, eh işte idare eder mi yoksa hem vaktime hem parama yazık mı ?


 
iron man seven biri olaraktan kesinlikle ne vaktine nede parana yazık edersin diyemem...
ama ahım şahım da değildi bence...
bir çok ergenden
-abowww başyapıt nidaaları
-woooow müthiş film
repliklerini duyar gibi oldum ama şahsi fikrim o kadar şaheser değil ama kaçırmaya da gelmez...
  • qxgviper  (05.05.13 23:16:45) 
hem süper kahraman filmlerini çok seven hem de tony stark'a hayran bir adam olarak diyebilirim ki eh işte idare etmez. ama mutlaka izlenmesi gerekiyor iron man sonuçta.


  • kotu amacli yazar hesabi  (05.05.13 23:23:33) 
vaktine değil parana yazık


  • Tam1Hi0n3  (05.05.13 23:29:43) 
başyapıt değil kesinlikle ama güzel olmuş. dozunda bırakmışlar. süperkahraman filmi olarak watchmen'den başkası yalan benim için yine de.


  • geberix  (05.05.13 23:31:32) 
iron man'i bilmiyorum da bir robert downey jr. var.


  • feykalade  (05.05.13 23:47:32) 
izlemedim ama beğenenlerin koyunluktan beğendiklerini düşünüyorum


  • Fakin idiyıts  (06.05.13 02:14:41) 
iron man çizgi romanlarını takip eden (yeni çıkan seri dahil takip eden), çizgi filmlerini izleyen (rise of the technivore gibi bir yapımı bile izledim daha ne diyeyim), diğer filmleri ve içinde iron man yer almış her filmi de izleyen biri olarak bu film beni olduğum yere mıhlamadı ama tatmin etti diyebilirim.
bundan fazla ya da azını söyleyen de ya iron man nedir bilmiyor ya da ben cmylmz a gülemiyorum ya diyenler kadar samimiyete sahiptir.
ios sahipleri oyununu da oynayabilir fena değil.
  • ozdek  (06.05.13 11:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.