[]

Gobegi Nasil Eriticez?

15 kilo verip 93 kiloya indim ama gobek tahmin edebileceginiz gibi hala rahatsiz edici. Basen, kol, bacak gayet fit. 10 kilo daha vericem ama gobek bolgesini hafiften toplamaya baslayayim diyorum. Ne yapmami onerirsiniz? Kilolari verdikten sonra sarkmayalim. Boy 1.84.




 
Düzenli cardio yapıyorsan, düzenli besleniyorsan, uyku saatlerin düzenliyse yeterince fit durması lazım sanki.


  • self noise  (05.05.13 23:10:28) 
Saglikli olmam icin gereken kilonun oldukca uzerindeyim. Soylediklerinizi kilo vermek icin yapiyorum zaten. Su asamada karin bolgemin sikilasmasini istiyorum.


  • daddy  (05.05.13 23:17:02) 
Ben de bu yöntemlerle baya bir yağ yakmış ve sıkılaşmıştım, deneyimlerime dayanarak söyledim. Şimdiye kadar bölgesel çalışmadıysan, bölgesel çalışmayı ekleyebilirsin bunların üzerine. Belki bu çözüm olabilir.


  • self noise  (05.05.13 23:19:58) 
gobek ilk gelir son gider, ilk 15 kilo nispeten kolay verilir bundan sonra ayni programa devam ederek ne bileyim kardiyoyu artirarak beslenmeye cok dikkat ederek verecegin kilolarla gobek de gidecek yavas yavas


  • Golgi  (05.05.13 23:25:32) 
boyumuz aynı neredeyse ama ben +60 kg ile başladım.
şu anda senden 4 kg fazlam var. göbeğimin gitmesinin hayalini kurmam için 80 kg seviyesine inmem gerektiğini düşünüyorum. yani önce kilolar gitsin sonra göbek de gidecektir merak etme.
adonis bile görünür kilo gittikten sonra.
spor yaparsan o kadarcık kiloyla sarkmazsın ben 60 kg verdim maşallah sarkma falan yok.
  • ozdek  (06.05.13 11:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.