[]

akıllı telefon

bizdeuygun.com, telefoncu.com, websibir.com benzeri sitelerden telefon alınır mı?




 
Ornegin bir samsung aldin. Aldigin yere gore garantisi soyle olacaktir;

1- garantisi yoktur. Bir sorun olursa cebinden yaptirirsin.
2- "garantisi biziz abi"ciler. telefonun bozulursa bunlara goturursun. bunlar kafalarina gore degerlendirip bir sekilde yaparlar ya da yapamazlar. kafalarina gore de senden ucret talep ederler.
3- resmi distributor garantililer. gidersin herhangi bir samsung serviste yaptirirsin telefonunu. bozulunca samsung musteri hizmetlerinden destek alabilirsin.


o verdigin siteler 2 numarali garanti ornegine giriyorlar. ben biraz garantici bir adam oldugumdan almazdim. acucuk daha para verip resmi distributor garantili alirdim.
  • kratos  (05.05.13 22:49:37) 
Bizde uygun istoçda gidip elden bakrak görerek alablırsın artı garanti satıcıının sorumlyluğu değil nerden aldığının bir önemı yok telefonu kim ihrac ediyor.


  • netadam  (05.05.13 22:50:01) 
bilmeden yorum yapmış arkadaş siteden yapıştırıyorum.

Alacağınız bu iPhone 5 Cep Telefonu size orijinal açılmamış kutusunda, 24 ay garanti belgesi ve faturası ile birlikte anlaşmalı kargo firmamız aracılığıyla ulaştırılacaktır.
Bizdeuygun.com'da satılan İphone 5 16gb Cep Telefonu, Delta Servis tarafından 24 ay garantilidir. ( Kargo bedeli size aittir.Türkiyenin heryerine sadece +10 tl )

DEMEK Kİ NEYMİŞ GÜZEL KARDEŞİM SEN GİDİP MAHELLE TELEFONCUSUNDAN ALIRSAN ANCAK GARANTİSİ BİZZ OLUR ADAM NETTEN SATIYOR ÖDEME KREDİ KARTIYLA FATURA KESMEK ZORUNDA EN BASİTİ FATURASI OLAN URUNUNN GARANTİSİ OLUR ADAMLARDA YAZMIŞ

NOT NE DELTA SERVİSLE NEDE BİZDE UYGUNLA BAĞLANTIM YOK SADECE SİTEDEKİ İLETİŞİM SAYFASINA BAKTIM SENDE BAKABİLİRSİN BEYİN BEDAVA MODUNU OFF A AL YETERLİ
  • netadam  (05.05.13 22:53:51) 
@atarboy
okudugunu anlamamissin. ben o verdigin siteler 2 numaraya girer dedim. Bahsettigin kucuk capli markalardan biri olan delta servis de bu "garantisi biziz abi" cilerden kastettigimdir. bu tarz sadece son kullaniciya 2 yil garanti verme zorunlulugundan dolayi kurulmus paravan servisler var.


Bunun disinda konuya sektorel acidan yaklasarak cevap verenleri dikkate almalisin. ben sana yine o 200 lira farkindan korkmayip distributor garantili urun almani oneririm.


yarin delta servisden aldigin telefonunda garanti kapsamin delta servisin sartlari kadar olur. delta servis 2 ay telefonunun tamirini bekletip beni mahkemeye ver o zaman diyebilir.


hepsiburada klasmaninda yerlerden satin aldigin telefonlarda sana siteden bilgi veremezler. cunku adamlar ayni marka model telefonu kvk, genpa, brightstar gibi farkli distributorlerden aliyorlar. bu yuzden siz sordugunuzdai hangisi sizin kargonuza denk gelecek olan bilemeyecekleri icin sadece distributor garantisi derler.


burada salt bilgi satiyoruz bedavaya. beyin bedava.
  • kratos  (05.05.13 23:08:14 ~ 23:10:03) 
bu sitelerde ki telefonlar distribütör garantili.. güvenilir duruyorlar


  • facebook  (05.05.13 23:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.