[]

honda city hakkında

merhaba arkadaşlar.
mevcut arabamı satabilirsem honda city almayı düşünüyorum.
hakkında yapılan yorumları okudum. tipi ve performansı önemli değil. hız meraklısı ya da kalkışta milletin eline vermeye hevesli biri de değilim.
gelelim sorularıma :
1.arabanın türkiye'ye gelmiyor oluşu almaya engel midir? ileride yedek parça sıkıntısı olur mu?
2. 2007-2008 modelini hem de düşük kilometreli olanını sahibinden.com'da 22.000 civarına satıyorlar. bu fiyatlar normal midir? (düşük gibi geldi bana)

 
ben de merak ediyorum bu araba hakkındaki görüşleri ancak pek bilen, kullanan yok sanırım.


  • adivar  (05.05.13 22:11:12) 
araba bir honda oldugu ve turkiye' de yedek parca dahi urettigi icin yedek parcada sorun yasayacagini dusunmuyorum. yakit tuketimlerinin de dusuk oldugunu soyluyorlar. sirketimde bunu kullanan bir personel var. bir iki bindim bana pek ergonomik gelmedi. kendisinden bilgi alirim bu araba konusnda.

bunun disinda hani tip onemli degil demissin ama. almayi planladigin arabanin tipiyle, sahip oldugun arabanin tipi ayni olmuyor. alinca tipini zkim diyeceksin eminim. cunku gercekten cok cirkin.


ayni model yili ve fiyatlarda opel astra sedan onerebilirim mesela.

kendi arabasi 2013 skoda citigo olan biri olarak soyluyorum bunlari. kendim de boyle kupon tabir edilen arabalara yonelmisimdir hep.
  • kratos  (05.05.13 22:13:51 ~ 22:15:48) 
cevap için teşekkürler.
astra'ya çok baktım ama bu fiyatlara ya hasar kayıtlı ya da yüksek kilometreli(en az 150bin gibi) olanları var.

  • manganese  (05.05.13 22:27:25) 
model arastirma acisindan;

www.sahibinden.com
  • kratos  (05.05.13 23:33:17) 
biraz daha araştırayım bari.
teşekkürler.

  • manganese  (06.05.13 18:33:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.