[]

Tez Sunumu Takım Elbise

Selamlar.

Haftaya bitirme tezi sunumu yapmam gerekiyor da, sanırm resmi giyinmemiz gerekiyormuş. İlla da takım elbise giymeme gerek olur mu sizce yoksa kot ceket kravat şeklinde gitsem sorun olur mu?


 
kot ceket olmasın sakın. havalar da sıcak zaten, ceket giymene de gerek yok. hatta devlet memurları yaz kıyafeti uygulamasına geçtiler, artık kravat zorunluluğu da yok mevsim itibariyle. ama görsel olarak takım elbise, kravat daha güzel ve ciddi bir imaj yaratıyor karşı tarafta.

yalnız ceket giyeceksen, savunma başladıktan sonra sakın çıkartma ceketini. "çok üzerime geldiniz, sıkıntıdan sıcak bastı" gibi bir izlenim yaratabilirsin.

ya başlarken müsadeneizle ceketimi çıkarabilir miyim diyerek ceetini çıkart ve öyle başla. ya da sonuna kadar ceketinle kal, ama bu sefer e ter döküp sürekli silinme ihtiyacı hissedebilirisn ve çok daha çirkin bir görüntü olur.
  • halanne  (05.05.13 12:39:07) 
sade bir gömlek, kanvas bir pantolon ve casual bir ayakkabı yeterlidir.

edit: saç sakal da önemli tabi.
  • halitkin  (05.05.13 12:55:17 ~ 13:55:38) 
Halitkin arti bir..ben de oyle girip a ile cikmisim. Sortla gelen de vardi ama


  • condom kurşunu  (05.05.13 13:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.