[]

hat taşıma hakkında

geçen cuma günü turkcell faturalı hattımı ani bir karar alarak vodafone a taşımak istedim ve bayisine girdikten sonra kimlik fotokopim ve turkcell numaramı aldıktan sonra elime bi zarf tutuşturdular ki sim kart var içinde

sorularıma gelirsek:

- hangi sim kartı ne zaman kullanıcam hani vodafone u mu turkcell i mi ve geçiş zamanı

-turkcell de konuşma kampanya paket vs ve otomatik ödeme talimatlarım vardı neler yapmam gerekir


ilginiz için teşekkür ederim

 
"- hangi sim kartı ne zaman kullanıcam hani vodafone u mu turkcell i mi ve geçiş zamanı"

Yaklaşık 1 hafta içerisinde cep telefonunuza mesaj gelecek taşıma işleminin gerçekleştiğine dair, ondan sonra yeni sim kartınızı takıp çalıştırabilirsiniz.
  • demcan  (05.05.13 11:06:39 ~ 11:07:01) 
turkcelldeki konuşma kampanya paket vslerin gidecek. otomatik ödeme talimatını da bankadan kaldırırsın sanıyorum.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (05.05.13 12:17:19) 
anlamadığım yeni sim kart için hiçbir işlem yapmadan direk kutudan bana verdi hani onu takarsam nasıl eski numaramın işlevini tamamlayacak onu anlamadım artı bekliyorum mesajı işte 2-3 gün oldu.

ayrıca evet şimdi o tarafın kontörsüz tarifesine geçince iptal etmem gerekli zira ben faturalı hatta taşımak istemiştim ama ön ödemeli yazıyor sim kartta
  • the game  (05.05.13 15:13:51) 
"yeni sim kart için hiçbir işlem yapmadan direk kutudan bana verdi"

İşlemler merkezden yapılacak zaten, onlar yalnızca talep formundaki bilgileri doldurup, yeni sim kartınızın bilgileri ile birlikte oraya yönlendirmişlerdir. Kendileri bir şey yapmıyor.

"...ama ön ödemeli yazıyor sim kartta"

Bu da önemli değil, önemli olan sözleşmenizi nasıl yaptığınız. Artık bu ayrımların hepsi kalktı, birbirine çevrilebilir oldu (yani faturalı hattan faturasıza ya da tam tersine kolaylıkla geçiş yapabliyorsunuz, fiziksel olarak sim kartınıza bir şey yapılması gerekmiyor), o yüzden kartın üstünde ne yazdığı önemli değil.
  • demcan  (05.05.13 15:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.