(16)
şekerimi düşürmek için ne yapayım?
son 2 saat içinde 400gr toblerone çikolatanın tamamını ve 6-7 büyük kupa kahve içtim. şu anda ellerim zangır zangır titriyor. öyle ki hiçbir şey tutamıyorum. ne yapayım da şekerim düşsün?
son 2 saat içinde 400gr toblerone çikolatanın tamamını ve 6-7 büyük kupa kahve içtim. şu anda ellerim zangır zangır titriyor. öyle ki hiçbir şey tutamıyorum. ne yapayım da şekerim düşsün?
0
insülün iğnesi
oda olmazsa koşun. uzun süreli.
0
Kus ve sonrasında bol su iç.
0
şeker ile alakası yok. kahveden dolayı titriyorsun.
0
kakaolu kremali biskuvi
(
05.05.13)
@efrasiyab87
gecenin bu saatinde insülin iğnesi nerden bulayım hocam? ya da nasıl koşayım evin içinde. evde mevcut olanaklarla yapılabilecek bir şey yok mu?
0
o kadar kahve içme bir daha bu kadar kısa süre içinde hatta bir günde o kadar çok içme..
0
senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin
(
05.05.13)
ne insülin iğnesi yahu. adam şeker hastası değil ya. kafeinin bokunu çıkarmışsın o kadar. yapacak bir şey yok. su iç sen. geçer.
0
kakaolu kremali biskuvi
(
05.05.13)
valla cok rahatsızsan acil servise git, bu tip konuların yeri duyuru olmamalı. can ve sağlık söz konusu.
0
madensuyu iyi gelir sanki? 31 de çekebilirsin :)
0
patricia kitten
(
05.05.13)
kahve güzel bir uyarıcıdır. aşırıya kaçınca ellerde titreme ve kalp çarpıntısı yapar. su iç bol bol..
0
bilmemkacincinick
(
05.05.13)
kesinlikle kahveden dolayıdır. bana da olmuştu, fazla kafein yüzünden. o yüzden az kahve içiyorum artık. aklında bulunsun bundan sonra. şeker yükselince öyle tepki olmaz. bekliycen geçicek.
0
sadece kahve değil aşırı miktarda kakao tüketimi de kalp çarpıntısına yol açabilir.papatya çayı içmeyi deneyin, ya da ıhlamur.
0
pinking of you
(
05.05.13)
Şeker hastası olmayan insana insulin önermeyin öyle bilip bilmeden. Sizde idrar söktürücü birşeyler için vücuttan atılsın kafein
0
şeker hastası değilsen istersen koca bir pastayı bitir ne olacak ki
0