[]

pc topluyorum. uygun bir bluray tercihen writer, var mıdır piyasada?

full hd tv'm de var, hazır pc alırken bluray'li olsun, gerektiğinde tv'nin yanına getirip bluray film izlerim diye düşündüm.

şimdi bluray writer tercih etmeli miyim? aslında bu tercihler tamamen fiyatlarla alakalı.

sanki 200dolar + kdv civarında bluray writer gördüm bir yerlerde ama daha ucuzunu bulabilir miyim diye soruyorum.

eğer acelesi yok diyorsanız, bluray reader dvd writer'lı bir combo ile de yetinebilirim.

 
bluray alma elbet o teknolojide ucuzlayıp halka inecek ancak su an cok pahalı cok istiyosan ps3 al bence hem cd si pahalı hem writeri ..


  • the end of dreams  (16.02.09 08:16:37) 
ebay'de 3 adet bluray burner fiyatlar: panasonuc: 349 USD, dandik marka: 264 USD, LG: 309 USD

cgi.ebay.com
cgi.ebay.com
cgi.ebay.com

yani ortalama 310 dolar. türkiyede gümrük, kar ve kdv falan da eklenip cok daha pahalıya satılacaklardır onumuzdeki donemlerde.

direk bir arkadas vasıtası ile getirttiğini (ithalatcının karını gümrük sorununu ve vergileri yok sayıyoruz) varsayarsak bile 2 TB veriyi yazmak için (2 TB'ı 1962 GB varsayarsak) 74 adet bluray'e ihtiyacımız olacaktır. bir bluray'i de fiyatını bilmiyorum ama 3 TL gibi iyimser bir rakamdan hesaplarsak 223 TL bluray diskler + 310 USD Bluray burner = 737 TL gibi bir noktaya erişiriz ki eğer 700 liraya 2.0 TB bir Western Digital external HDD alırsanız kardasınız demektir.
  • eleventh american esme has met  (16.02.09 09:57:42 ~ 09:58:13) 
listeleye tıklayın:

www.mavibilgisayar.com
  • andy kaufman 2  (16.02.09 17:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.