[]

Üst Komşu Sıkıntısı!!!

Dostlar şimdi bizim bir üst komşu var,bunlar böle 60-65 yaşlarında bir çift.Haftasonu olduysa torun kisvesi altında bir terminatör geliyo.Arkadaş site içinde yaşıyon,çocuk parkı g.tümüzün dibinde,indir aşağıya al çocuğun bütün enerjisini,sonra sok eve! ama yok illa o bizim kafayı skecek.Neyse biz arada bi kaç sopa darbesiyle bunu bi nebze durdurabiliyoz ama bu üst katın derdi bitermi.Bu Çiftlerden dişi olanı güvercin beslemeye merak saldı,pencerenin pervazında güvercin besliyo,kaç defa söyledik ya güvercinler yiyo yiyo bizim kata ediyo.E Napim Açmı kalsınlar diyo =D Ulan evde kalan artığı bizde veriyoz kuşlara ama dışarda bi yerde veriyoz!Neyse bunada katlandık.Şimdide camdan birşeyler silkelemeye başladı,malum yaz ayları yaklaşıyo,camları açma ihtiyacı hissediyoruz fakat sağolsun üst komşu yüzünden onuda yapamaz olduk.Ne zaman açsak camları yukardan birşeyler silkeyerek bütün b.ku püsürü bizim eve dolduruyor.

Şimdi insanlık gereği bi kaç defa tatlı dille uyardık kadını,hiç oralı bile değil,ilk gördüğüm yerde kocasınada söyleyeceğim artık,eğer ondada devam ederse sizce bu konuda hangi yetkili mercilere başvurabilirim?Yakın zamanda bu kadının yaptığı silkeleme olayınıda kameraya alacağım (nasıl olsa hergün yapıyo yakalayacam bi anını),elimde kanıtta olacak fakat nereye başvurmalıyım bilemiyorum,Polismi ilgilenir yoksa belediye zabıta falanmı?

Sizce ne yapmalı böyle bir durumda,bi deyiverin canlar =)

 
polisi zabıtayı karıştırma yahu ayıptır. uyarmaya devam.


  • rahip janick  (04.05.13 19:16:21) 
@rahip janick müdür valla :D çekilmez hale geldi ya,yoksa baktığında çok sudan sebepler ama bu insanların düşüncesizliği ve haklı çıkma çabaları dahada sinirlendiriyor insanı =),yorumun için teşekkür ederim ayrıca ;)


  • 0zzy  (04.05.13 19:30:23) 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim Malesef kardeş işte sorunumuz birazda bu,anlatamıyosun,insanca söylüyoruz saçma sapan bahanelerle savunmaya geçiyolar =) yoksa kanunda bunları yapmak suç zaten.Düşünsene bunalmışsın cama yakın bir yerde dinleniyorsun sıcak dolayısıylada camda açık,e böyle birşey oldumu insan ister istemez sinirleniyor.


  • 0zzy  (04.05.13 19:35:35) 
o seni umursamiyor madem, polisi zabitayi karistir.


  • Argaeos  (04.05.13 20:35:14) 
eğer ses sisteminiz varsa son ses açıp sizde şarkıya eşlik edin, hatta arkadaşlarınızı toplayın :D gelirlerse siz haklı çıkmaya çalışın. Bizim üst komşuda halı falan silkeliyordu bu yöntem ile anlaştık artık o halı silkmiyor bende sesi çok açmıyorum :D


  • volkanaydin152  (04.05.13 21:16:47) 
Arkadaşlar ilginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sanırım yine konuşarak anlaşmaya çalışmakta fayda var gibi,kadının kocasıyla bir görüşelimde,olmadı volkanaydin152 arkadaşımızın dediği tekniği uygularız artık ne yapalım :D


  • 0zzy  (04.05.13 22:02:57) 
eğer uygularsan taktiği beni bilgilendir merak ederim :D


  • volkanaydin152  (05.05.13 01:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.