Giriş
(4)

toefl sınavı için ders vermeyi düşünüyorum isteyen varmıdır??

whatever tomorrow brings...
selamlar!! uzunca bir süre toefl için hangi kursa gitsem hangi kitapları çözsem nerde sınava girsem vs. araştımalarının üzerine en sonunda sınava girdim ve ilk seferde başardım ve kurtuldum!!şimdi de bu konuda ders vermek ya da ben hazırım ingilizcem var ama bu sınavı tam bilemiyorum diyenlere bu k
selamlar!! uzunca bir süre toefl için hangi kursa gitsem hangi kitapları çözsem nerde sınava girsem vs. araştımalarının üzerine en sonunda sınava girdim ve ilk seferde başardım ve kurtuldum!!

şimdi de bu konuda ders vermek ya da ben hazırım ingilizcem var ama bu sınavı tam bilemiyorum diyenlere bu konuda destek vermek istiyorumm.... ilgilenenler varsa bi ses etsinler! ; )
0
whatever tomorrow brings...
(15.02.09)
Tebrikler!
Meraktan soruyorum, nerde girdin ve kaç aldın acaba? Ve öncesinde kurs, ders vs. aldın mı?
0
mabl
(16.02.09)
teşekkürler : ) berlitz e gitmiştim ve 95 aldım. aslında benim hedefim 105 di ve kesin 100 üzeri alıcam diye hesaplıyodum ama malesef sınavda biraz ses oldu reading'in ilk paragrafı güme gitti..... sınava istanbul lisan merkezinde girmiştim beşiktaşta. aslında epey araştırıp oranın en iyisi olduğunu düşündüğüm için orda girdim ama şans işte o gün ben biraz erkenci davranmıştım, sınıfta da ses olunca biraz konsantrasyon dağınıklığı yaşadım malesef ilk 10 dakika
0
🌸whatever tomorrow brings...
(16.02.09)
artı eksi 10 puan şansa bakıyor gerçekten, üzülme.
bir tavsiye benden ders verme konusunda:
sınavdan sonra, beni hazırlayan kurs resmimi ve ismimi şehirdeki dev bilboardlara asmıştı. cep numaramı turkcell rehberinden bulup arayanlar oldu yardım et ben de girecem diye. iyi niyetle yardım etmeye çalıştım ama işin felaket zor olduğunu anladım. eğer öğretmenlik tecrübeniz ya da yeteneğiniz yoksa bir yerden sonra tıkanıyorsunuz çünkü anlatacak bişey yok, kendi çalışması lazım.
o yüzden ücret talep ederek ders vermeden önce, eğer bu konuda tecrübesizseniz, önce bir seferliğine karşılıksız ders vermenizi tavsiye ederim :)
0
mabl
(16.02.09)
evet ders verme konusunda haklısın kesinlikle. bikaç arkadaşıma yardımcı oldum zaten bu şekilde o yüzden zorluklarını biliyorum artık.

zaten dediğin gibi extra bi ingilizce bilgisi katmak için verilen dersler olmuyo bunlar sınavı öğretme, nelere çalışılması gerektiğini gösterme, sınav taktikleri verme vs. seansları gibi oluyo aslında daha çok! =)

şu resmi dev billboardlara asmaları olayı da enteresanmış! =) baya reklam yapmışlar seni :p
0
🌸whatever tomorrow brings...
(16.02.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.