[]

dost ilişkileri?

evet dostlar bu konuda bir kaç fikir almaya ihtiyacım var.

şimdi benim bir dostum vardı yaklaşık 2 yıllık bir tanışmışlığımız var. aynı gömleği giyer, aynı sigaraya takılır, aynı takımı tutardık. fener'in her maçına iddialaşıp millete az mı yemek ısmarladık!.. neyse işte çok kafa adam ama bu herif'in bir kötü huyu var dengesiz hareketler yapıyor böyle olur olmadık yerlerde işte el şakaları, milletin içinde küfretmeler filan belki elli defa uyardım şunları yapma diye ama değişmedi. yine bir gün sahada basketbol oynuyoruz arkadaşlar, az birazda kız erkek karışık izleyici var. birisi faul yaptı atış kullanıcam bu herifte arkamdaydı yaşından başından utanmadan milletin ortasında gelip benim şortu indirdi. sonra ben sinirlenip bastım gittim geldi özür diledi, kimse görmedi filan dedi ama ben iplemedim bir daha.

o kadar yakın arkadaşken ayrı düştük böyle çocukça bir sebepten ötürü. ama haksızlık mı ediyorum diyede düşünüyorum bazen. gözümün içine bakıyor karşılaştığımız zaman. sizce bu tavrı koymak ta haklımıyım? bu sorunun cevabı kafımı kurcalıyor ne zamandır.

teşekkürler şimdiden.

 
çok fena haklısın. öyle böyle değil. yüzüne bakılmaz bir daha.


  • eskidim  (03.05.13 23:41:14) 
bi daha yapmaz boyle birşey bu kadar anınız olmus 1 şans daha verebilirsin kız olsa ayrıl derdim ama.


  • evil genius  (03.05.13 23:46:27) 
haklısın kafasını kırardım ben,
bir şans daha verebilirsin ama fazla yüz verme asla eskisi gibi olmayacak ilişkiniz orasıda var tabi

  • basond  (03.05.13 23:48:51) 
5 yaşındaki (gibi davranan) biriyle dost olmak? zor iş...


  • loralynn  (04.05.13 00:00:47) 
belki hatasını anlamıştır, tekrar denenebilir. hemen sil at diyenler, bu adam şaka kaldırıyor ki o da öyle şeyler yapıyor, kendinizle kıyaslamayın. bu biraz abartı olmuş orası ayrı ama dediğim gibi dersini almıştır, böyle saçma sapan bir sebepten dostluk bitirilmez.


  • Demet  (04.05.13 00:23:53) 
bence gerçek dostunuz o kişi olacak.. mallıklarının seviyesi çok da aşırı değil. çocukça olabilir belki ama hayatı daha eğlenceli kılabilecek şeyler.

sen onun mallıklarını engelleyeceksin, o senin sıradanlığını.
  • dieselsingle2  (04.05.13 00:38:53 ~ 00:39:26) 
sıkıntını; tolerans gösterebileceğin şeyleri, gösteremeyeceğim şeyleri konuş kendisi ile. muhtemelen biraz azaltacaktır bu sululukları. kendine de bak arada; bu arkadaşa sorsak o senden hiç şikayet eder mi? ya da etmese dahi şikayet edilecek yönlerin var mı?

arkadaşlık bu. bitmesin. en kötü daha hafif bi seviyede de olsa devam eder; ama bu derece yakınsanız; üstelik fenerbahçeli iseniz; öpüşün barışın.
arkadaşına sorsan iyi niyetle yapılmış ağır bi şaka.. renkdaşsınız olm siz. daha kaç maçta beraber sevineceksiniz, düşünsene?
  • delarue  (04.05.13 01:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.