[]

araç kiralama hakkında

araç kiralayacağım 3 günlüğüne yalnız yaş sınırları 26 benim yaşım tutmuyor. başkasına kiralatıp kendim kullansam ne gibi sıkıntı olur.




 
bildiğim kadarıyla başkası adına kiralatıp kullansanız birşey olmaz ama kaza vs. bir sorun çıkarsa gereksiz teferruatlı işlemler çıkar. yaş sınırı kalktı diye biliyorum tek koşul kiralama bedeli peşin olarak kredi kartından çekiliyor.
tabi ki işi kılıfına uyduran yerler mevcuttur ama ciddi bir kiralama firması tercih etmenizi öneririm

  • qxgviper  (03.05.13 22:35:51) 
yaş sınırı 26 değil diye biliyorum ben.
başkası kiralayıp sen kullanma kaza vs yapınca çok sıkıntı çıkar.Allah kazadanda korusun tabi.

  • basond  (03.05.13 23:15:45) 
yaş sınırı yok da ehliyetin 2 senelik olması lazım en az. yazın kiralamaya çalıştık vermediler bu yüzden. tabi bizi keklemiş de olabilirler.


  • mattiadestro  (03.05.13 23:31:54) 
ehliyetin en az 2 senelik olmasını istiyor büyük şirketler. bu sebepten ben de geçen yaz kiralayamamıştım, sonra gidip mahalle arası bi yerden kiraladım. o 2 yıllık ehliyet isteyen yer aynı araç için günlük 90 lira isterken mahalle arasından aynı arabayı 55 liraya kiraladım.


  • 10032007  (03.05.13 23:41:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.