[]

Beşinci kattan kafaya düşen su balonu öldürür mü?

saat 00.00'a kadar site bahçesinde bağırıp çağıran, embesil ebeveynlerin moron çocuklarının üzerine bu yaz boyunca 5000 tane su balonu alıp doldurup pencereden sallamak gibi bir planım var. belki bir süre sonra dışarı çıkmazlar diye. en azından 19-20 den sonra dışarıda kalmasınlar...

birinin kafasına koluna falan gelse zarar verir mi?
ya da bu yöntem işe yarar mı?
yaramazsa ne yarar? akşamları çocuk tacizcileri bahçede geziyor diye söylenti çıkarmayı planlıyorum. hani kate winslet'ın little children filmindeki gibi...

aslında hesaplanır da işte kaç yıldır fizik falan almayınca unuttum tabi.
1/2.g^2.t formülü vardı da neyi veriyordu unuttum şimdi.

 
7. kattan balon yedim. az doldurmuş balonu hıyar herif, çarptı geridli gerildi öyle patladı diye koccaman kızarıklık vardı. az doldurursanız yakar çok doldurursanız ve kolay patlamazsa çok can yakar. belli açıyla kafaya yerseniz boyun vs kırdırabilirsiniz gibi geliyor. su tabancası alın, pompalı, onu sıkıp sıkıp rahatlayın. illa p.çlik yapcam diuyorsanız çok az miktarda çamaşır suyu damlatın suya, yüze göze gelmeyeceğinden eminseniz tabi. yoksa yine göz möz yakarsınız. ama elbiselere sıkarsanız kalıcı ve hain bir hasar verirsiniz.

yapmayın ama lan. çocuk bunlar. ayrıca ebebeynleri de moronsa şikayetçi olma hakları var ve sizin yasal dayanağınız yok. gürültü için limiti aşmazlar muhtemelen, gece 00:00 yasal, ama su balonuyla yaralanırsa en basitinden apartman konseyinde kiracıysanız şutlayabilirler ufak bir çoğunlukla dahi. araba çizilmesi lastik indirilmesi gibi çocuk intikamları da cabası. bilakis çocuklarda eskisi gibi masum da değil salak da değil. (tamam salaklar da farklı türden salak)

nickinize ters uzunlukta yazdım kusruma bakmayın.
  • wiillii  (03.05.13 20:44:00) 
şahen ben küçük çocuk babası olsam ve çocuk orda oynamasın diye ikide bir su balonu atan biri olsa "aman çocuğuma zarar gelecek, orada oynatmayayım artık" diye düşünmek yerine o balonları alır tek tek suratında patlatırım. yaparım bunu. yaparım, dönüp arkama bakmam bile.

uzun sözün kısası; daha insani yöntemlere başvurun.
  • himmet dayi  (03.05.13 20:44:47) 
öldürür mü? çocuklar onu eğlence sanır daha çok toplanıp gelirler be


  • ali.armazoglu  (03.05.13 20:46:24 ~ 20:46:46) 
@wiillii

su tabancası güzel fikir. uzağa sıçratabilenlerden bir tane işe yarayabilir.
  • kisa bisey olsun istemistim  (03.05.13 20:47:14) 
tükürük bırak. ben yapmadım ama bana yaptılardı.


  • ismail yk  (03.05.13 20:48:06) 
yaşlı, nispeten alt katlarda yaşayanlar da rahatsız oluyolardır büyük ihtimalle. en iyisi örgütleşin hatta imza toplayıp apartman toplantılarında bu sorunu dile getirin.


  • nevrotik  (03.05.13 20:50:21) 
iklim makinesi al bi tane ve yağmur yağdır orda.


  • ermanen  (03.05.13 21:03:05) 
toplarını kes ama su balonu atma


  • nax  (03.05.13 21:16:00) 
leave that kids alone !!!


  • sos fistik olsun mu  (24.01.14 15:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.