[]

cristiano ronaldo ve islam

ronaldo'yla ilgili son zamanlarda namazlı niyazlı geyikler dönüyor, nedir işin aslı?




 
altın ayakkabısını filistin için açık arttırmaya çıkarttı.

israil maçı sonrası israilli futbolcuya formasını vermedi.
  • vur joker vur  (03.05.13 17:36:16) 
bunların hepsi yalanlandı salak olmaayın inci sozluk ziyaretleri


  • evil genius  (03.05.13 18:29:05) 
bu olaylar yalan degil,arkadaslarin soyledikleri dogru. inci sozluk sadece heryerde kullanip capslere malzeme yapti bunu.


  • efsane  (03.05.13 19:16:29) 
aç israil maçını izle, adam forma istiyo, ronaldo yüzüne bile bakmıyo. iyiki bi inci sözlük öğrenmişsiniz, her şeyi oraya bağlıyorsunuz.


  • vur joker vur  (03.05.13 20:51:28) 
1. nesil inci sozluk yazarıyım zaten ogrenmemişim ogretmişim rahat ol. istediginize inanın.hatta mesuta besmele hatırlatma olayını yazan arkadaşa çok şuku vermiştik.

edit: www.sportskeeda.com

buda başka bi örnek ah bizim zeki(!) halkımız.
  • evil genius  (03.05.13 21:04:43 ~ 21:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.