[]

evli bir kadınla ilişkiye girmek hakkında ne düşünüyorsunuz?

gecenlerde sevgilisi olan bi kız ile ilişkiye girmekli soruyu görünce aklıma geldi.bence heyacan verici olur...




 
çok çirkin olur


  • rock n roll  (03.05.13 14:44:28) 
  • el magico  (03.05.13 14:44:47) 
şöyle sorsan aslında cevabı sen verebilirsin.

"evlendiğim zaman karım ben işteyken başka biriyle sevişse nasıl olurdu?"
hala heyecan verici olduğunu düşünüyorsan:)
  • Sherlock Holmes  (03.05.13 14:46:19 ~ 15:29:32) 
gereksiz olur.


  • pinkket  (03.05.13 14:46:27) 
çok heyecanlı olur tabii(!) ama unutma sen birinin tarlasını sürersen biride gelir senin tarlanı sürer. etme bulma dünyası akıllı olun.


  • hayvan gibi yazar  (03.05.13 14:46:37 ~ 14:46:59) 
sherlock holmes +1

aslında benim fikrimi sorarsan isteyen istediğini yapsın.

Evli kadın sana verecekse zaten problem sende değil o karıdadır.
  • pillowlust  (03.05.13 14:55:17) 
pillowlust,

etik diye bir şey var ne demek suç kadındadır sen bile bile başkasının karısını yatağa atmaktan rahatsız olmayacak mısın?
  • hayvan gibi yazar  (03.05.13 15:03:46) 
@hayvan gibi yazar

ben şahsen rahatsız olmam
  • all girls dream  (03.05.13 15:09:37) 
sadece seks için yapılcaksa çok gereksiz.. aşıksa gene de gereksiz madem aşık oldun boşa kocanı o adama git.. totalde cidden gereksiz yahu..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (03.05.13 15:11:34) 
birşeyin olacağı varsa oluyor. herşeyin ilki heycanlı, gerisi fentezy


  • katamaramayan  (03.05.13 15:16:33) 
sevgili muhabbetinde de söylemiştim. kadın kocasını düşünmüyorsa biz mi düşüneceğiniz mk. alemin delikanlısı olmaya gerek yok. bok gibi bir dünyada yaşıyoruz zaten, kim dürüst ve ahlaklı kalmış ki?


  • dzingis  (03.05.13 15:21:08) 
  • herman hesse  (03.05.13 15:37:29) 
zorla öldüreceksiniz amk kendinizi.


  • Golgi  (03.05.13 15:42:54) 
@rot bay

ne diyon abi yatsın mı şimdi ? normalleştirin bunları yarın birgün karınıza da kaysınlar görün ahlakı kültürü...
  • bazardaki artis  (03.05.13 16:30:00) 
yarın bir gün karıma yaparlarsa diye korkudan yapmamak da ilginçmiş. ya allah varsa diye namaz kılan ateist mi olur mk.


  • dzingis  (03.05.13 16:45:46) 
tek gecelik bir şeyse ve bir daha yüzünü görmeyeceksem umrumda olmaz. çünkü istesem de olamaz, mantıklı değil. kocası var mı yok mu, varsa nasıl bir evlilikleri var, çok eşliliği mi benimsemişler, swinger olaylarına mı giriyorlar, kocası beni vurur mu yoksa hoşuna mı gider, mutlular mı mutsuzlar mı, evlilikleri aşk evliliği mi mantık evliliği mi, aynı yatakta iki yabancılar mı, ne bileyim ben. benim sorumluluk alanımda değil ki bunlar. tanımadığım insan.

evli kadınla yatmak etik değil. e bu kadının anası babası yok mu? onların hoşuna mı gidiyor kızlarının çatır çutur sevişmesi? bunları düşünüyor musunuz sevişirken? sanmıyorum. evlilik olunca birden her şey değişiyor mu?

yarın bi gün benim karım da başka bi adamla yatarsa gidip adamı suçlamam. adamın kim olduğunu bile önemsemem hatta. benim karım beni aldatmış, kimle aldatmış nasıl aldatmış adam ısrar mı etmiş yoksa bizimki hemencecik vermiş mi falan bunları mı düşünücem ben? aldatmış mı aldatmış işte, bitti.
  • nxtrls  (03.05.13 17:12:52) 
maşallah verilen cevapların çoğundan anlaşılıyor ki; "ahlak / etik / terbiye / kendine saygı/ vs." niteliklerinin çok yakında sadece kelimelerden ibaret kalacak..

bir evin kapısının açık olması kimseye o evde hırsızlık yapabilme hakkı vermez. ya da yapan kişiye "kapısı açık olmasaydı bana ne" diyerek kendini hırsızlıktan aklama hakkı vermez. kapının açık bırakılması ev sahibinin dikkatsizliği (söz konusu duyuruda ilişkiye giren evli tarafın ikiyüzlülüğü, yalancılığı, terbiyesizliği, kişiliksizliği,vs vs) ise, hırsızlığı yapmak da senin kişiliksizliğin, terbiyesizliğin, ahlaksızlığın... evin kapısının açık olması seni hırsız olmaktan kurtarmıyor. kendin isteyerek bilerek girip hırsızlık yapmışsın. ve kendi kararını karşı tarafın bilmem nesine dayandırarak aklamaya çalışman senin cahilliğini, kendini görmezliğini, kendinden bihaber oluşunu gösterir... sözde günümüzün teknoloji içinde yüzen, çok bilen, çok bilmem ne kişilikleri...

ama işte dışındaki görüntün (elindeki son model akıllı telefonun, izlediğin onlarca yüzlerce süper diziler/filmler, en pahalı giysilerin, starbucks'lardan çıkmama gösterişin) ne olursa olsun; iki cümlende kapasiteni ve içini anlatıyorsun... gerçi bunun bile farkında değilsin...


evli olan karşı tarafın ilişkisini, durumunu, bilmem nesini bilmene gerek yok zaten.. sen o kısımlardan sorumlu değilsin çünkü.. sen kendi yaptığından sorumlusun; "evli bir kadınla/erkekle ilişkiye girme" davranışını kendine yakıştırıyorsun ve giriyorsun. seni ilgilendiren taraf bu, karşı tarafın bilmem neleri değil...


herkesin kendi davranışı / konuşması / hayata-olaylara bakış açısı kendisini niteler, olaya dahil olan diğer kişileri değil... onları da onların kendi yaptıkları niteler çünkü.

***
evli bir kadın/erkek ile ilişkiye girmek kişinin kendi kararıdır ve kendi kapasitesini, hayata ahlaka bakışını, kişiliğini gösterir...


her ne kadar o tür bir ilişki yanlış olsa ve çoğumuzun hayatında öyle ya da böyle en azından bir kere olayın herhangi bir yönünde bulunmuşsak da; o yanlışı yapıp ders almamak daha kötü bir yanlıştır...

ortalama bir ahlaka, görgüye, terbiyeye, mantığa sahip birisi bana göre; kendine yapılmasını istemediği bir şeyi kimseye yapmamalı...

farklı şekillerde isimlendirilebilir ama;

"her şeyin bedeli var"

*****

büdüt;

bu arada bunları (çok yıllar önce) ergenliği başlarında aklı havadayken aldatmış, sonraları aklı başına gelip ders almış ve konuya bakış açısı fazlasıyla değişmiş, oturmuş ve hala öğrenmeye, geliştirmeye çalışan birisi olarak yazıyorum...
  • holy diver  (03.05.13 19:37:11 ~ 19:46:52) 
mesajın başında dediğim gibi, ben buna ''evli kadınla ilişkiye girmek'' şeklinde tek pencereden bakmıyorum. ilişkinin niteliğine (veya nicelğine) göre bakış açım değişiyor. evli bir kadınla duygusal hiç bir şey yaşamam. bunun doğru bulup bulmamamla da alakası yok. bir şekilde duygusal bir bağ kurduysam ayrılmasını beklerim, ayrılması söz konusu değilse zaten herkes kendi yoluna. bunları kendimi aklamak için de söylemiyorum, hayatımda böyle bir şey yaşamadım çünkü.

kapısı açık ev-hırsızlık örneğinin de bu konuyu karşıladığını düşünmüyorum. hırsızlık tanımı gereği zorla yapılan bir eylem, burada ise bir zorlama yok. elimizde kalan yalnızca ''evlilik müessesesinin kutsallığı'' gibi soyut ve göreli kavramlar. kadın kocasını aldatmaya karar verdiyse zaten bir kutsallıktan söz edilemez diye düşünüyorum. bu kutsallığı -eğer ki varsa- bozan da yine ben değilim, kadının kendisi. kadını ve kocasını tanımadığımı ve dolaylı olarak onlara karşı herhangi bir sorumluluğum olmadığını da hesaba katarsak ortada benim vicdanımı sızlatacak hiç bir şey yok. kocası için üzülür müyüm, üzülürüm ama üzülmem için zaten kadınla yatmama gerek yok.

biriyle ilişkiye girerken karşı tarafla ilgili ve benim sorumluluk alanımda olmayan milyon tane etken zaten var. bu etkenlerden hiç biri önemsenmiyor, sadece karşı tarafın evli olup olmamasına dikkat ediliyorsa, ben bunu saçma buluyorum.

kendime yapılmasını istemediğim şeyi de başkasına yapmam. evliysem karımı aldatmam, bu benim sorumluluğum. karımın da beni aldatmasını istemem, bu da karımın sorumluluğu. ben karımı aldatıyorsam suçlusu yalnızca benim. karım beni aldatıyorsa suçlusu yalnızca kendisi. bu kadar.
  • nxtrls  (03.05.13 20:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.