[]

Burda collapse'ın anlamı ne?

An EU-led court in Kosovo has found five people guilty in connection with a human organ-trafficking ring. The trade was discovered when a Turkish man collapsed after having one of his kidneys removed at the clinic, the BBC reminds.




 
cokmek.

ama sistemin cokmesi gibi.

bina yikilir ornegin.
  • Argaeos  (02.05.13 09:41:19) 
burda bayağı bayağı yere yıkılmak, yere düşmek, fenalaşmak, ayakta duramamak anlamına geliyor. ben öyle anladım.


  • der meister  (02.05.13 09:48:21) 
aha der meister :)

"his heart collapsed" cumlesi ile de ilintili aslinda.
  • Argaeos  (02.05.13 09:49:41) 
adam böbregi alındı diye üzülmüyor
adamın vücüdu iflas ediyor böbregi alındı diye.

zaten medikal bir durum oldugu için, polis olaya müdahil olup, 5 kişilik organ kaçakçılık şebekesini yakalıyor.

üzülen adamların araştırmaz polis, vucudu çöken adam oradaki sıkıntı.
  • cruseo  (02.05.13 11:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.