[]

İngilizce Kitap

1) Netten İngilizce kitap sipariş edebileceğim, en azından popüler kitapların İngilizcesini bulabileceğim bir site biliyor musunuz?

Mesela The Wheel of Time serisi, ya da Twilight serisi.
Şu anda özellikle Wheel of Time'ı arıyorum. ideefixe diyorlar ama onda yok.

2) Ayrıca;
Amazon'dan felan sipariş etsem, kitap ücreti harici ne kadar öderim? 11 kitaplık seriyi sipariş ettim mesela.

3) Bi de şu soru saçma olacak ama: Yabancı bi siteden alsam, Maximum kartımla taksit yapma ihtimalimin standart sapması nedir? (Hiç alışveriş yapmadım gavurla daha önce)

 
bu iş icin en iyisi amazon.com olur herhalde free shipping vardır guncel kitaplarda cogu zaman. ki öyle olmasa bile ucuk fiyatlar istemiyor amazon kargo icin. co.uk tercih edin kargo daha az olabilir ama orda pound olayı işin tadını kacıryo bazen.

bankanın herhangi bir alışveriş icin taksit yapma gibi bir olayı oluyosa ki bazen kampanya tarzı seylerle oluyor o şekilde olur yoksa da olmaz.
  • rurouni  (15.02.09 05:05:31) 
www.pandora.com.tr

muhteşem bir kitabevi,neredeyse mükemmel müşteri hizmetleri.
baktım, ingilizce Wheels of Time mevcut ellerinde.
  • kabraxis  (15.02.09 05:46:36) 
amazon'da istediğiniz kitapları sepete ekleyip ülke bilgilerini falan da girdikten sonra çıkan ücrete bakın. yalnız normal kargoyu seçerseniz kitaplarınız elinize 3 hafta-1 ay içerisinde ulaşır.


  • claeryn  (15.02.09 10:25:18) 
www.barnesandnoble.com . amazondan daha ucuz shippingi


  • jeanne hebuterne  (15.02.09 10:58:36) 
  • alkolikfedai  (15.02.09 16:05:46) 
Öncelikle herkese teşekkürler,

gelecek nesillere de faydalı olması açısından sonuçları yazayım:

Pandora.com da serinin tamamı mevcut değil, ilk üç kitap yok, haliyle seriye başlamak mümkün değil. Belki istetince zamanla gelir ama ölme eşeğim ölme. Hem çok daha pahalıya geliyor amerikadan getirtmekten. ayrıca 3lü setler yok, tek tek almak lazım kitapları. Daha pahalıya geliyor ama teker teker alınca taksitli gibi almak mümkün ayda 1-2 tane felan.

Barnes and Noble; hem kitaplar, hem de shipping daha pahalı. Direkt elendi.

Waterstones; Bunda da box set'ler yok, tek tek almam gerekiyor ki çok daha pahalıya geliyor. Shipping ücreti hariç 200TL tuttu 12 kitap. Amazon'da shipping dahil 160 TL.

Amazon.com; en iyisi, en ucuzu, hem de müsteri memnuniyetinde kusursuz. 12 kitap (3 tane 3erlik box set + 3 tek kitap) + shipping = $100.12

Amazon.co.uk; İngilterede bu kitaplar hem daha pahalı, hem de 3 lü box setler olmayınca daha masraflı oluyor. Ama shipping daha hesaplı olabilir.
  • mabl  (15.02.09 18:11:05 ~ 18:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.