[]

beats kulaklık tamiri?

selamlar. elimde bir adet beats kulak içi kulaklık var. şimdi bu elimizdeki kulaklık ingiltereden gelen htc sensation xl'ın promosyonu olarak verilmiş. fatura tarzı bir şey elimizde yok ama uğraşsak alabiliriz faksla falan.

sorunum şu ki, bu kulaklık kullanmaya başladıktan 3 gün sonra sağ taraftan ses vermemeye başladı. herhangi bir yanlış kullanım söz konusu değil. kablosu maksimum özenle muhafaza edildi. ama sağ taraf önce çok hafif cızırtı vermeye, sonra da ses kaybı yaşamaya başladı. ne yapılabilir?

özet geçiyorum, sag taraf bozuk. promosyon olarak gelen bu kulaklıgın garantisi var mıdır? yoksa ne yapılabilir?

teşekkürler.

 
beats in türkiye distribütörü neresi? oraya göndereceksin ya da götüreceksin, jakını tamir edecekler. olmadı herhangi bir kulaklık tamiri yapan yere götürebilirsin diyeceğim ama ses kaybı olabilir tabi tamir olsa da.

burasıymış. www.aztekteknoloji.com
  • girl in a coma  (30.04.13 22:18:25 ~ 22:19:35) 
anladım teşekkürler. peki aşağı yukarı ne kadara patlar bilginiz var mı?


  • diyarbakir karpuzu  (30.04.13 22:19:49) 
yani kulaklığın orijinal olduğunu görünce garanti kapsamına alabilirler, ücret almayabilirler. aynı şekilde illa faturası olsun diyebilirler de. ücret alsalar da cüzi bir miktar isterler. 20 lirayı geçmez.


  • girl in a coma  (30.04.13 22:22:39 ~ 22:23:08) 
fatura isterler, kulakici kulaklıklarda tamir cok nadir oluyo ya garanti kapsamında değiştirler ya da kulaklıga elveda.


  • rurouni  (30.04.13 22:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.