[]

ios hakkında bilgili yazar arıyorum sitede yazar yapmak için

aşağıda minik kutucuklar var ya, işte biri benim reklamım.
hızlı bir giriş yaptık ama daha çok yazı yayınlanması için ios uygulamalarını inceleyecek ve blog mantığından anlayan birilerini arıyorum.
o kişi siz misiniz? ya da belki bir tanıdığınız?
danke.

 
maaş ne kadar?
ssk var mı?
yol var mı?
yemek var mı? ticket mı kart mı?
neden sizde yazalım?
bu işi almamız için 5 neden sayar mısınız?
bilgisayarın özelliklerini biz seçebiliyor muyuz?
şirket telefonu iphone 5 değil mi?
aklıma gelenleri yazarım sonra.

o kişi ben değilim gibi görünüyor ama sitenizi sevdim.
  • ozdek  (30.04.13 17:21:18) 
maalesef gönüllülük esasına göre çalışıyoruz ama bu tip sitelerde sponsorlar var, ben de arıyorum :) bir kazanç olursa paylaşılacak tabi ki de :) yorumunuz için sağolun


  • passion rules the game  (30.04.13 17:23:34 ~ 17:24:56) 
Ben ilk basta gönüllü yardım edebilirim seviyorum ios uygulamalarını özellikle oyunları. Maksat muhabbet olsun. Ayrica test sureci olur iste baslarda. Ancak isin ayrıntısı nedir haftada kac adet uygulama incelemesi lazım? Evden yazıp yollarım o sorun değil yeter ki beğenilsin.


  • herospower  (30.04.13 18:01:21) 
o detayları özelden konuştuk bir arkadaşla ama buradan da yazayım.
Herhangi bir limit yok en başta haftada şu kadar diye çünkü ortada maalesef verilebilecek bir ücret de yok.
iOS incelemesi her uygulama için olabilir, iOS hakkında hemen hemen hiç bir şey yok sitede ve insanlar talep ediyor.
Test süreci ise şu, ilk önce bize bir inceleme göndermenizi istiyoruz, uygunsa yazar hesabı açılıyor ve bu noktadan sonra yazılar admin ekranından onaylanıyor. ikinci defa okunup yazım hataları vs. gideriliyor yani, içeriğe karışmıyoruz. ilgilenirseniz özel mesaj veya maille ulaşabilirsiniz.
  • passion rules the game  (30.04.13 18:04:27) 
ayrıca yazıları facebook'tan da paylaşıyoruz, şu an 800+ beğeni var, yani yazılarınız okunacak


  • passion rules the game  (30.04.13 18:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.