[]

Ses çıkaran Toshiba HDD...

Aktarım sırasında bazı sesler çıkarıyor ''çıt çıt çıt'' şeklinde (diğer iki wd hdd'den kesinlikle çıkmayan bir çıt sesi,anormal yani).periyodik değil düzensiz şekilde ama aktarım sırasında mutlaka çıkıyor bu ses. yaklaşık 3-4 aydır. bunların dışında aktarım hızı sürekli düşüyor. kopyalama veya taşımayı iptal edip tekrar başlatıyorum. tekrar 30-40 mb lardan başlayıp sürekli düşüyor. ve kalan süre sonsuza gidiyor. hdd'yi çıkarıp tekrar takınca düzeliyor bu sorun. başka bir zaman yine bir şeyler aktarınca yine aynı sorun, aynı çözüm.

yeni bir hdd alıp arşivi oraya attıktan sonra teknosa'ya götüreceğim. ürün iadesi veya değişimi veya aynı tutarda alışveriş çeki talep edebilir miyim yoksa önce garantiye gitmek zorunda mı? hani hdd leri anında değiştirme olayı var ya o bakımdan sordum. webddenal'dan aldığım bir wd de sorun yaşamıştım anında değiştirmişlerdi. şimdi ben bunu ''tamir edilmesini istemiyorum tamir edeceksiniz sonra benim arşivim başka bir gün şıp diye uçup gidecek'' falan desem hemen çek talep edebilir miyim? bozulacak çünkü adım gibi biliyorum...


 
Bilmiyorum önce garantiye gitmek zorunda mı ama oradaki bir bilgisayara takıp sorunu görmelerini ısrar et. sorunu görünce direk değiştirirler sanırım. Ayrıca HDD tamiri olmaz, ancak diski barındıran kutuyu değiştirirler.


  • inugard  (30.04.13 16:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.