[]

Kedi Aşısı

Fiyatı ortalama bilen var mıdır? İki tane kedim var. Özel bir veterinere götürdüm tanesi 30 TL'den ikişer aşı lazım dedi. 120 TL yapıyor. Öğrenci adamım bir yardımcı olun be.




 
Haydarpaşa hayvan hastanesinde 25 lira. Aldığın fiyat iyi ama , normalde 40-50 lira arası oluyor özel veterinerlerde.


  • anjelique laihiala  (30.04.13 01:13:20) 
Ondan daha ucuza bulamazsın, normal o fiyat.


  • buff  (30.04.13 01:33:54 ~ 01:37:32) 
fiyat bilmiyorum ama ankara'da belediyenin veterinerliklerinde çok cüzi bi miktar istiyolar. bulunduğun şehirde de öyle bi imkan vardır diye düşünüyorum bi soruştur bence.


  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (30.04.13 02:23:53) 
Şöyle bir şey buldum:

www.ibb.gov.tr

Fiyatlar 2012 yılına ait ama bir kedinin dış parazit aşısı 12 TL imiş İstanbul'da. En iyisi belediyeye götürmek. Evimin yakınında varmış bir tane şansıma :)
  • sarhosken alinan hesap  (30.04.13 02:37:47) 
Fatih'te itfaiyenin arkasında var belediyenin veteriner kliniği. Fazlasıyla ilgisiz ve sinir bozucular ama deneyebilirsin. Sadece aşı ücretini alıyorlar, işlem için ücret almmıyorlar.


  • matematik  (30.04.13 11:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.