[]

Kaş piercingi hasebiyle morarma

Perşembe günü kaşımı deldirdim ve yaklaşık 2-3 gündür falan kaşımın altı mor geziyorum, morluğun ortasından kırmızı benekli bi şerit geçiyor. Kaşımın altında olduğu için pek belli değil, kapatıyorum zaten kozmetikle. Günde 3-4 kere temizleyip terramycin sürüyorum. Yapan adamı aradım yarın da geçmezse gelmemi söyledi. Piercing titanyum. Neden böyle bi şey olmuş olabilir? Başına bunun gibi bi şey gelmiş olan var mı?

Fotoğrafını da koyuyorum. Tam odaklayamasam da makineyi belli oluyor.


 
muhtemelen kılcal damar kanaması. o değil de, piercingin oradaki sinirsel faaliyetlere olumsuz etkide bulunup bi süre sonra oradaki hissiyatı, dolayısıyla kas faaliyetini engelleme riski var. morarma 1-2 güne geçer de, ikincisi daha sıkıntılı.


  • icim urperiyor  (29.04.13 17:57:12) 
kılcal damarlarınız çatlamış o bölgede, piercing takıldığı için normal.beyaz tenlisiniz zaten, kılcal damarlarınız da yüzeye yakınsa daha bariz olur. ben şiddetli kustuğumda ya da öksürdüğümde dahi, göz kapaklarımda ve gözlerimin yan alt kısmında iğne deliği kadar kırmızı noktalar ve çevresinde böyle açık mordan sarıya renklenmeler oluyor.(ki sizde de daha önce olmuştur bence, şu anki duruma bakılırsa)ki kaş delinmesi işlemi çok daha fazla tahrip etmiştir kılcal damarları, tahminimce 1 hafta 10 güne iz kalmaz.


  • alice practice  (29.04.13 18:32:21) 
aynı şey bana da olmuştu. 1-2 haftada iyileşiyor. hızlandırmak için de: fucidin pomad, baticon ve okyanus suyu al. hepsini günde 3 kere yedirerek sür. terramycin hiçbir işe yaramaz. çöpe at gitsin. bu arada sürerken pamuklu herhangi bir şey kullanma alerji yapabiliyor demişti pirsinkçi amcaoğlu bana.
bu arada fucidin'i 1 hafta kullandıktan sonra geçmezse 2-3 gün ara verip yine başla.

  • p girl  (01.05.13 22:27:47 ~ 22:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.