[]

MTB Bisiklet Hakkında

Merhaba duyurucular.Yaklaşık 500 tl bütçem var.Bana sıfır yada ikinci el farketmez bu paraya alınabilecek güzel bir başlangıç seviyesinde mtb bisiklet tavsiye edebilir misiniz? Aklımda Kron xc 150 var.Nasıldır?




 
Mtb konusunda emin misin?
Eğer eminsen xc 150 başlangıç için iyidir. Bir de alternatif olarak salcano ng650'ye bakabilirsin. Herkes tavsiye ediyor ve güzel bisiklet. fiyatı 650'ydi sanırım.

  • naylonlee  (29.04.13 02:24:20) 
xc 500 bile alırsın ki o paraya, ikinci el sağlam piyasası var. hd için biraz daha fiyat çıkman gerekebilir ama v fren bu fiyata rahatlıkla alırsın.


  • trajikomix  (29.04.13 04:42:20) 
mtb konusunda emin gibiyim.klişe olacak ama yol bisikletide aklımı çelmiyor değil :)


  • alexsei  (29.04.13 10:59:01) 
bu fiyata ancak 1997 model bi yol bisikleti alırsın şu amcaların kullandığı türden.^^


  • trajikomix  (29.04.13 13:40:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.