[]

Bir delilik yapip kizi dudagindan opsem

bir kiz var bana sevgilim var olmaz dedi bende ii dedim. ama bazen birseyler bahane oluyor kiza okadar yakinim ki nefesini duyuyorum, kiz da kacmiyor azcik geri durmuyor iskence ediyor sanki, acaba o zaman dudagindan opsem birsey olur mu, kiz ne der okadar yakin olmakta problem yaratiyor arkadas.

kizlar aptal mi arkadas ya azicik akil lutfen.


NOT: bakiyorum kadinda kabahat bulan hic yok, disi kopek kuyruk sallamasa ben yanasirmiyim

Kararim su kiza son bir sans daha verip mesafeli durmasini isteyecegim ama yine anlamazsa opecegim zaten sevgilisinden falan korkmuyorum, adam dovmek okadar basit degil

 
yapma.


  • patricia kitten  (28.04.13 11:56:31) 
kızın sevgilisi olarak seni bulur ve döverim ibret olsun diye, o olur.


  • repins  (28.04.13 11:57:15) 
uzak dur. kız seninle oynuyor. sen de aklın sikinde gidip kanıyorsun hemen. dik dur azıcık. sil kızı hayatından.


  • sen git ben geliyorum  (28.04.13 12:00:36) 
cok film mi izledin bu aralar? romantizm guzel de sevgilisi var, biri senin sevgilini opse hosuna gider mi? cevabin "gitmez" ise zaten sorun cevaplanmis oluyor.


  • eick  (28.04.13 12:01:53) 
kız istiyor seni, sik panpa.

harbi sizin gibilerle uğraşmaktan kafamızı kaldıramıyoruz amk. teki de sürekli gelip "sevgilisi varmış nasıl yazabilirim" diye soruyordu. bulucam böyle dertlerden muzdarip 3-4 kişi daha, senin gibi ne kadar ibne varsa dövücez.
  • zazazaraeta  (28.04.13 12:01:54) 
muhtemelen ilk once karsi koyup sonra deli gibi sevisecegini felan da dusunuyorsundur, işte bunlar hep film.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (28.04.13 12:04:10 ~ 12:04:28) 
attentin whore diyoruz biz böylelerine. uzak dur. hatta hepten hayatından çıkar derim.


  • halitkin  (28.04.13 12:15:34) 
sallanan kuyruk arayan her harekette bi kuyruk bulur kardeşim. biraz adam olun.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (28.04.13 12:22:46) 
öp diyeceğim de kız sevgilisine söyler de adam seni dövmeye gelir mi bilmem:)


  • Hitch  (28.04.13 12:25:45) 
Oyle yakin yakin ne yaoiyorsunuz?

Op, birsey olmaz.
  • cecilia  (28.04.13 12:50:24) 
Kız gerçekten iş atıyorsa yap gitsin. Yorumlara bak sanki kız bişey yapmıyor adam tutup zorla öpüyor.

Ben senin yerinde olsam ve bunu yapsam ve sevgilisi atarlansa sevgiline sahip çık diyip aynı sertlikte cevap verirdim.

Hep de sevgili olan taraf dövüyor kırıyor döküyor ona da ayrı bi hastayım. Öyle konuşmakla atıp futmakla olmuyor bu işler.

edit: bu yazıdan mezhebi genişlik sonucu çıkarabilen dimağları tebrik ederim. kız iş atıyorsa bu arkadaş yapmasa başkası yapar, kız iş atsın karşısındaki karşılık versin gidip adamı dövelim. anlayışınızı seveyim, önce sevgilinize doğru davranmayı öğretin sonra yavşayan olursa döversiniz.
  • giderbey  (28.04.13 12:57:04 ~ 14:55:49) 
kuyruk sallama diyor hay amına koyim ya kız arkadaşlarımla neredeyse her gün öyle oluyoruz ama hiç kuyruk sallama olarak nitelenmiyor.

edit: arkadaş sevgilisini takma kafaya bir şey olmaz demiş de, onun sevgilisine yapsalar ne yapardı acaba. mezhep geniş herhal.
  • zazazaraeta  (28.04.13 13:01:32 ~ 13:04:25) 
öp gitsin, karsilik vermezse en azindan icinde kalmamis olur, sevgilisini de kafana takma, birsey olmaz.


  • don mike  (28.04.13 13:03:14) 
sevgilisine gider haber, köpek möpek sallamaz, sokak köpeğinden beter ederler seni ;) tabii aksiyon eksikliği yaşıyosan hayatında yap bunu.


  • roket adam  (28.04.13 13:19:06) 
(bkz: cinsel taciz)


  • Argaeos  (28.04.13 13:48:15) 
Aynı olayın kendine yapılmasını istemezsin herhalde ?


  • melancholyman  (28.04.13 14:18:43) 
evolution of a raper


  • liriamer  (28.04.13 14:47:57) 
direkt sor bence. böyle riskli hareketler yapma. sonra utandırır seni kız. göt gibi bırakır. arkadaşlığın da bok olur.


  • sttc  (28.04.13 14:48:49) 
"adam dövmek o kadar basit değil".

he değil he. tabii. çocuk seni dövemeyeceğini düşünürse, seni döveceğini bildiği adamlardan yardım alır yine dövdürür. 3. dünya ülkelerinde en kolay şey adam dövmektir. kimse de gıkını çıkarmaz. "sevgilimi zorla öpmüş" dediği anda bittin. kahveden bile adam bulur. ondan sonra istediğin kadar ağla "o kuyruk salladı" vs diye. kimse inanmaz. ağzının burnunun parçalandığıyla kalırsın.
  • sen git ben geliyorum  (28.04.13 19:22:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.