[]

saç örebilmek

normal 3'şü örgü kast etmiyorum böyle mısır örgüsü, balık sırtı yahut daha alengirli bant şeklinde vs örgüler için konuşuyorum
kendi saçınızı örebiliyor musunuz? nasıl oluyor o iş ben neden yapamıyorum ki?
haliyle hedef kitlem kadınlar ama erkeğim ve örüyorum bak şunlara dikkat edecen diyen olursa da tebrikler...


 
örebiliyorum ama mesela başkasına yapmakta zorlanıyorum ben de. yutubdaki videolara bak. aynaya bakarak yapmak da zor olabiliyor bazen o yüzden el yordamını iyi becermek gerekiyo.


  • kediebesi  (27.04.13 21:55:06 ~ 21:55:50) 
Baskasinin sacini ordugum kadar kusursuz gorunmese de evet orebiliyorum. Bence video izlemek faydali olabilir. Ben o sekilde ogrendim. Orerken karismamasi icin ormeden once saci iyce taramak gerekiyo. Ayrica ayni modeli bikac kez denemek yeterli olacaktir. Son bi tavsiye aynaya iyi odaklanmalisiniz yoksa ters taraflari orguye katmaniza sebep olacaktir.


  • kya  (27.04.13 22:00:57) 
örebiliyorum ama başkasının saçını öremem ve hadi öğret desen öğretemem. çünkü nasıl yaptığımı görmüyorum ki.
ellerim tepemde kendi kendine yapabiliyor.

ne zaman nasıl öğrendim iç bir fikrim yok.
sanırım kız olmanın getirdiği birşey :)
  • cecilia  (27.04.13 22:01:00) 
örgüleri anlatan cok güzel yutup vidyolari var, ben de ordan ögrendim.
bence önemli olan parmak hareketlerini ezberlemek. ben aynaya bakmadan öyle yapiyorum cünkü aynaya bakinca -misir örgüsü gibi daha basit örgülerde degil de dörtlü örgü gibi karmasik olanlarda- sag/sol, alttan/yukardan falan karisiyor. hatta konsantre olmak icin sac örerken gözlerimi bile kapamisligim var :)
evde ip perde varsa alistirma yapmak icin kullanilabilir.
  • shi aila  (27.04.13 22:24:11) 
i.imgur.com

bunu orebilen var midir ki?
  • Argaeos  (28.04.13 00:11:04) 
@Argaeos saçım bu abladan daha uzun + çok ve ben yanına bile yaklaşamıyorum bu gibi modellerin, maalesef
bunu özel olarak beğendiğimden değil ama kafanın etrafından dolananları mesela çok beğenip beceremiyorum :(

  • niye ama  (28.04.13 00:14:52) 
elvish olanlari mi diyorsun?

kulak da boyle hafiften cikacak saclarin arasindan?
  • Argaeos  (28.04.13 00:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.