[]

askerlik

universitem 3 yil sonra bitti diyelim. ingilizce biliyorum, farsca biraz biliyorum, turkmence biliyorum. gazetecilik mezunuyum. simdi beni askere alsalar nereye dusecegimi allah bilir de bana gorev olarak aldigim egitime dogru bir gorev verirler mi ? 6-12 ay boyunca ne is yapacam merak ediyorum. bir de bir soru daha yurtdisi cikar mi? kusura bakmayin sanki erasmus tatil gibi konusuyorum bu konu hakkinda ama askerlik bana cok uzak oldugu icin konunun ciddiyetini kavrayamiyorum. o yuzden kufretmeyin. bu da askerligini yapanlara gelsin

www.youtube.com


 
Bence bu sorunun cevabini bir tek allah biliyor. sinav vardi, onun bile ne ise yaradigi bilinmezken, o sinav da kalkiyor. simdi suna gore olcak diyen insan varsa iskembeden salliyordur.


  • she was my baby  (26.04.13 21:19:27) 
ingilizce uluslararası ilişkiler mezunu olup, kara harp okulu savunma bilimleri enstitüsünde master yaparken dondurup askere gittim üstüne kpds'den 90 aldığım sınav sonucunu belgeledim de verdim, eğirdir dag ve komando okulu'na piyade asteğmen adayı olarak gönderildim. yeterince açık olmuştur sanırım.


  • hareket saati gecmis otobus kaptani  (26.04.13 21:30:59) 
cok aciklayici oldu valla bro sagol. peki baska soru. bu allahin lutfu, dunyanin en zeki, en harikuleda en akilli komutanlarina ve annesi babasi kayitli olan generallerine sahip bu ordu neden egitime aldigi askerin ozelliklerine dikkat etmeden gorev dagilimi yapiyor ?


  • charlotte blanc  (26.04.13 21:37:34) 
bunun cevabı çok klişe olacak ama gerçekten doğru bir söz

(bkz: askerlikte mantık aranmaz)

maalesef öyle.
  • hareket saati gecmis otobus kaptani  (26.04.13 21:44:51) 
alakası yok.
tamamen şans.
ama mezunlara iyi iş düşüyor.
biraz akıllı adam işi veriyorlar.
ben revirciydim misal.
gecenin köründe yok götüm ağrıyo yok karnım ağrıyo.
amk manyakları ile uğraşıp durdum.
gerçi ben "lan siktir git yat, sabah bakarız" diyordum da neyse.
  • 100 tl degerindeki google adwords hediye ceki  (26.04.13 21:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.