[]

Amerika'dan alınacak tişörtün bedeni?

ne olmalıdır? 1.80 boyundayım. şimdi bu insanlarda obezlik hayvani boyutta olduğundan bana large diye çuval yollamasınlar? adamların standardı farklı sonuçta, ehehe. yıllardır tişört almadığım için şimdi ne alacağımı karıştırdım. 1.80 boyunda biri medium mu almalıdır yoksa large mı? bir de amerika işin içine girince bir değişiklik söz konusu mu?

tişörtün kesimi önemli mi bilmiyorum ama almayı planladığım tişört şu: www.ebay.com

not: kilolu değilim, zayıf da değilim. 23 yıldır yatıyorum ama bodyci gibi vücudum var ahahahah.

edit: location ingiltere diyor yaa. hemen atlamışım amerika diye. neyse bir adet large aldım istediğim gibi çıkarsa 3 tane daha sonra sipariş edeceğim. teşekkür ederim herkese.

 
bence xl bile alabilirsin. kesimine göre değişir elbet ama ölçüne burdan bak. www.eddiebauer.com


  • kediebesi  (26.04.13 15:54:00) 
Türkiyede ne giyiyorsan o ya da 1 beden küçüğü.


  • sertab.erener34  (26.04.13 15:55:24) 
işi arantiye almak için cm/inch olarak beden ölçüsü veriyor olmaları lazım ona baarak al. t-shirt için hangi ölçüleri alman gerektiği bellidir zaten.


  • Elena  (26.04.13 16:00:27) 
bak altta size chest to fit yazıyor ve inch olarak vermiş. koltuk altından birinin yardımıyla mezurayla çepeçevre ölç. cm'yi inch'e çevir çıkan rakamı listelenen rakamla karşılaştır. mesela 34-36 inch arası small demiş.


  • Elena  (26.04.13 16:02:13 ~ 16:03:05) 
size chest (to fit)

m - 38/40"
l - 42/44"

diyor. göğüs ölçüsünüze bakarak belki buradan yapsanız daha iyi olmaz mı?
bu arada beyaz ya da bordosu çok hoş gerçekten, diğerlerini alma.
  • leadzeppelin  (26.04.13 16:02:41) 
1-2 beden kucugunu al. Yoksa elinde patlama şansı çok yüksek.


  • johnny lash  (26.04.13 16:40:54) 
elinde patlama şansı yüksek falan değil, medium giyen erkek arkadaşıma medium aldım tam oturdu large giyen bir arkadaşıma large aldım o da öyle.

sorun yok yani.
  • sertab.erener34  (26.04.13 17:03:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.