[]

Duyurudaki Bayanların Sazan.avi

Duyuruda şu dönem çok dikkatimi çekiyor. Bilmem ne yaşında bayanım sevişemiyorum. Yok erkek arkadaşım iyi zikemiyor. Yok hamileyim kıçımı parmaklasam çocuk düşer mi? Böyle şeylerin erkek troller tarafından yazıldığını düşünüyorum. Yoksa bu ne lan? Ekşiden çok kız burada takılıyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?




 
şöyle söyleyeyim:

ben olduğum belli olmayan bir duyuru internet hesabım olsa soracağım sorularla herkesi şoka uğratabilirim. o yüzden özellikle internet hesabıysa büyük ihtimalle gerçektir diyorum ben. sözlük yazarları olarak o kadar cesaretli değiliz ama genelde.
  • devilred  (26.04.13 02:03:14) 
Geçenlerde birini yakalamıştım. Evlendim karım vajinusmus oldu yazmış eski duyurularda. Sonra erkek arkadaşım bıdı bıdı diye başka bir duyuru eklemiş. Bu sadece dikkatsiz bir troll. Ne bileyim diğerlerini samimi bulmuyorum açıkcası.

devilred: Ben olmadığım bir duyuru hesabıyla istediğim yalanı da söyleyebilirim. Niye yapasın ki deme. Bu kadar troll niye yapıyor?
  • sarhosken alinan hesap  (26.04.13 02:03:42 ~ 02:05:02) 
o tarz duyuruları görüp belki ekmek çıkar diye sahibine mesaj atan adamlar zaten inşallah troll'leniyorlardır. hiç üzülmem.


  • sen git ben geliyorum  (26.04.13 02:06:17) 
Bazilari troll olsa da gercek olanlar da cok fazla.Kendi arkadaslarina anlatamadiklarini burada anlatmak icin tek kullanimlik hesap alanlar bile oluyor,sozluk yazarlari da bu gruba dahil.


  • fraise  (26.04.13 02:07:51) 
sen git ben geliyorum: Haklısın valla. Bir ara hesap alıp deneyeceğim. Bakalım sazan oranını açıklarım hepinize.

fraise: Bence doğrusu bazıları gerçek olsa da troll olanlar daha fazla. Abi kızlardan bahsediyoruz allasen. Bizim gibi değil onlar. Hepsinin her sırrını anlatabileceği bir ekürisi vardır. Olmayanın da zaten ne sevgilisi ne cinsel hayatı vardır.
  • sarhosken alinan hesap  (26.04.13 02:13:08 ~ 02:13:26) 
cevap yazıyoruz diye sazan mı oluyoruz yani?

varsın troll olsun. benim cevabım ne işine yarayacak. arada gerçekten soran varsa da faydalanmış olur. hatta trollün yalandan sorduğu şey başkasının işine gene yarayabilir.

ben bakıyorum çok acayip bi duyuru ise. biri vardı mesela, annesi sevişme sahnesi izliyomuş naapim diyordu. sonraki gün fırıncı bana ateistim diye ekmek vermedi diye geldi. bi insanın hayatında sürekli mi sıradışı şey olur. söylemiştim zaten inandırıcı değil diye. tik koymuştu o da.


anonim hesabım yok. olsa benim de soracağım şeyler var. dedikleri gibi evet arkadaşlarıma sormak da istemiyorum.
  • supergirl  (26.04.13 04:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.