[]

ilginç yemekler yapan restoran/istanbul

merhabalar, konuklarım olacak ve onları istanbul'da ilginç/farklı yemekler yapan uygun fiyatlı bir restorana götürmek istiyorum. ambiyans hiç önemli değil, yemekleri farklı ve güzel olsun yeter. yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.

türk dünya hiç farketmez...


 
türk mutfağı mı dünya mutfağı mı?


  • kedili madam  (25.04.13 21:46:39) 
kızılkayalar - ıslak hamburger , istanbula özgü bir lezzet trash food


  • tık tık tık  (25.04.13 21:48:27) 
go mongo var, bildiğim en farklı yemek yapan yer. bir incele derim internet sitesini, en son fiyatları da yazıyordu. çok çok uygun değil ama değişik bir yer.


  • in vino veritas  (25.04.13 21:48:39) 
Kadıköy Çiya iyidir.


  • whoosie  (25.04.13 22:31:28) 
sultanahmet- dubb indian


  • pinkket  (25.04.13 22:45:23) 
o zaman seoul restaurant - sultanahmet diyebilirim.

kolcuoğlu metrelik kebap kartal şubesi

go mongo +1

sirkeci'de ara sokaklarda cağ kebabı yapan bir yer vardı. adını hatırlarsam yazarım.

rakı balık evi -kadıköy kalamar tava nefistir.
  • kedili madam  (26.04.13 09:22:28 ~ 09:22:44) 
Türk Mutfağı için:
Çiya - Kadıköy
Hamdi - Eminönü
Hacı Abdullah - Taksim / Beyoğlu

Sadece bir yöre mutfağına ait olmayan:
Kantin - Nişantaşı
Kosinitza - Kuzguncuk (uygun fiyat kategorisinde değildir)
Borsa lokantaları
  • SiyamkedisiZorro  (26.04.13 11:20:58) 
bu arada etik kaygılarınız varsa (ki umarım vardır) çiya'daki çalışanlar 1-2 sene önce oralarda hep takılan bir sokak kedisinin tepesinden aşağı kaynar su dökmüşlerdi. müşteriler rahatsız oluyor diye. ondan beri bir kez olsun adımımı atmadığım bu yerin bu özelliğini duymayan herkese haber vermeyi bir görev biliyorum.


  • kedili madam  (26.04.13 12:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.