[]

Tranko Buskas

Merhabalar fahri doktorlarım.
Hergün remeron kullanan biri yine hergün mide ağrıları kullanıyorsa; ben o adama nacizane tranko buskas tavsiye ederim. Stresten hergün kusan biri olarak bana da doktor bunu tavsiye etmişti çünkü. Ettim de... Velhasılkelam(bu kelime böyle mi yazılıyor lan?); o da kullanmış ama ona bu ilacın 5 gğnden fazla içilmemesi gerektiği söylenmiş.
1. Doğru mudur?
2. Doğru ise ben niye 6 aydır hergün 2şer adet içiriliyorum?
3. Doğru değil ise arkadaş devam etsin iyi gelir di mi?
4. Bir de bu mide ağrısı denen illete papatya çayı vs. dışında ne iyi gelebilir?
5. babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

 
1. büyük ihtimalle doğru, çünkü prospektüste de görebileceğiniz üzere "bağımlılık yapar". yani rennie çiğnemiyorsunuz, gayet ciddi bir ilaç.

2. bilemiyorum. ama uyku yapan ve aldıktan sonra ağır vasıta falan kullanmamanızı gerektiren bir ilaçla yaşamak hoş olmasa gerek.

3. bu durumda etmesi doğru olmaz sanki. doktoruna sorsun. doktorundan emin değilse doktor değiştirsin. hatta bence siz de başka bir doktora görünün.

4. doktor değilim, bilemiyorum.

5. babanıza karışmam.

geçmiş olsun.

ekleme: bu tip ilaçları buradaki çok bilmiş bizler bile tavsiye edip, tavsiyeyle kullanıyorsak ne farkımız kaldı her gün burada dedikodusunu yaptığımız abuk subuk tiplerden?
  • blatta hiberna  (25.04.13 19:37:00 ~ 19:40:47) 
hastaneler bıktı cunku artık benden almıyorlar içeri :D
baktılar toparlayamıyorlar, koy verdiler, bende sizlere danışıyorum :)

  • xenophobic  (25.04.13 19:46:09) 
bende iki ay içtim akşamları şimdi ise hatlar karışınca içiyorum.5 gün kısmına gelince benim doktor prof. ama hiç öle bişi demedi 2 ay dayadı.
ancak lustralı reçetesiz alabiliyoken tranko yu vermiyolar.bu nedenle tavsiye üzerine içilecek bişi olmasa gerek.

1-doğruluğu tartışılır uzmana danışmak lazım ama %40 doğru %60 yanlış diyebiliriz.(dedilerse doğru olabilir benim prof demedi yanlış olma ihtimali de var..)
2-2 ay içtim 6 ay biraz abartılmış.doktoru değiştir.ki tranko asıl tedaviye takviye amaçlı kullanılıyo diye biliyorum.tek başına bi poka yaramayabilir.
3-hal böyle olunca arkadaş devam etmesin.
4-ot ilaç tavsiyesi hiç akıl karı değil.çünkü neden ağrıdığını bilmek lazım..
5-cevabı babanda...

saygılar...
  • bu da mı gol değil lan  (26.04.13 21:15:29 ~ 21:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.