[]

iphone 5

sahibinden kayıtlı durumdakilere 1300 verilir mi?
yaza kadar bekleyip fiyatı düşer mi ?
yoksa x yerden mi alınmalı ?


 
şimdi bu fiyatlara satılan yurt dışı telefonlar genelde geçici kayıt oluyor 5-6 ay sonra kapanıyor senin pasaport bulup + 100 lira yatırman gerekiyor. Hani yakının, tanıdığın falan değilse bu dediğim olayın başına gelme olayı %90.

Temmuz ya da ağustosta 5S çıkacak belli ölçüde düşecektir ama 200 liradan fazla düşmez gibi.

Amerika Kanada gibi ülkelerde tanıdık varsa aldırın sırf bu fiyat politikaları yüzünden Samsung'a geçmeme ramak kaldı. Alacaksan da operatörlerden alma Avmlerde indirim kovala derim.
  • carpena  (25.04.13 19:25:09) 
daha ne bekliyosun abi, 1300'e biri satsa şüphelenirim bile ben. 1400'den başlıyor normalde. fiyatı da düşmez, iphone bu, pazar ürünü değil ki.

yurtdışından gelen telefonlardaki kaydın geçici olması gibi bi olay da yok aslında. ben de öyle aldım telefonumu ve bir yılı geçecek neredeyse, hiç sorun yaşamadım.

ortalama bi kullanıcıysanız ve böyle şeyler sizi gerecekse (ki zaten fiyatı düşer mi, 1300 iyi fiyat mı gibi sorularınızdan öyle görünüyor) 300-500 daha fazla verip teknomarketlerden alın.
  • hjarteblod  (25.04.13 19:26:38 ~ 19:28:01) 
yıl sonuna kadar perakende fiyatında bir düşüş beklemeyin.


  • carnicero  (25.04.13 19:54:10) 
@hjarteblod carpena bizim çakal telefoncularımızın yaptığı bir olayı söylemiş. turist pasaportları üzerine kayıt yapıyorlar. belli bir süre sonra düşüyor onlar.

1300 kayıtsız dahi iyi bir fiyat bence. sıfırı hala 2000 lira olan bir telefon sonuçta.
  • mattiadestro  (25.04.13 20:17:43) 
garantili bozuk iphoneları 100 dolar verip yenisini veriyolar. bu bozuk telefonlarda tamir edilip tekrar paketleniyor ve daha ucuza satılıyormuş. bunlarla normal sıfır telefonların farkını nasıl anlarız? model numaraları kodları mı farklı oluyor?


  • seljax  (25.04.13 21:19:45) 
anlayamazsın. dediğin olay refurbished oluyor. bende refurbished mp3 çalar var, dışarıdan bakınca hiçbir sorunu yok. hoş sorunu yok gerçi de.

büyük ihtimalle sorun çıkarmaz o aletler. testlerden geçiriyorlar.
  • mattiadestro  (25.04.13 21:39:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.