[]

kıl dönmesi riskim

bayağı götü kıllı bi adamım. kıl dönmesinden muzdarip olmaktan ölümüne korkuyorum yorumları okuyunca.

götüme baktığımda deri altında kıldan çemberler oluşmuş. hani bacaklarda olur ya, ondan. ağrısı sızısı olmuyor ama derinin altında kalın kalın çemberler var.
bu kılları derinin altından çıkarayım mı yoksa bırakıyım mı?
yani bu kılları bırakırsam kıl dönmesi riski artar mı?

 
sakınan göze çöp batarmış. okuma öyle şeyleri. durduk yere de çıkarma onları. bırak kendi hallerine


  • dokunmakalbime  (25.04.13 17:05:13) 
annesinin bile acık daha dursaymışın bende sadece kıl doğacakmışın dediği arkadaşımda yoktu da tüysüz bir arkadaşta vardı ameliyat olmuştu. onunla da dalga geçmişti bende olmuyor da bunda oluyor çok gülüyorum diye. çocuk da hiç kıl mıl yoktu bu da çıktı baktı yalnız kalmiyim dedi geri girdi diye..
ben bunu neden anlattım bilmiyorum da çok kıllı olmayla alakası olan bir şey değil kıldönmesi..

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (25.04.13 17:38:04) 
oturma şeklin ve dar pantolon giyip giymediğin de önemli. deri altındaki kılları da hayal edemedim. çıkartsan daha iyi olur herhalde.


  • zgrydn  (25.04.13 17:46:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.