[]

başlık soruda

aklıma tekrar tekrar aynı kelimeler geliyor. freudiyen yorumlar gelmesin diye yazmıyorum (psikanalizinizi de alın gidin). dururken geliyor, çalışırken de geliyor. meşgul olmam ya da vakit öldürür halde olmam etki etmiyor. kafamın içinde çınlıyor. 15 dakika sonra falan tekrar ediyor. kendimle konuşma gibi değil, yanlış hatırımda kalmış bir çift ingilizce kelime (sıfat tamlaması) kafamın içinde sürekli tekrar ediyor. ısrarla tekrar ediyorum, yok saydığım halde. nedir? kafayı mı yiyorum?




 
benzer bir şey bende de var ve ben "hangimiz normaliz sanki?" ile "normal ne amk" diyerek öteliyorum.

sıkma canını.
  • Argaeos  (25.04.13 08:37:26) 
psikiyatriste git bak bakalım kafada ne varmış.


  • zgrydn  (25.04.13 08:38:27) 
bi nedenle o nöronlara kuvvetli köprüler yapmışsın. bulmaca çöz. üstünde çok düşünme bu durumun. geçer.


  • kediebesi  (25.04.13 08:47:29) 
bi de misal kelimelerin anlamına değil de seslerine odaklan. çok tekrarlamak da yabancılaştırabilir. bi de pontypool filmini izle madem.


  • kediebesi  (25.04.13 08:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.