[]

Sirke ile Zayıflama ?

arkadaşlar varmı bunu deneyen olumlu olumsuz sonuclar alan ? (erkeğim )




 
gazetede okuduğum bi habere göre bir adamın midesi bu yüzden delinmiş ölmüş. detayları hatırlamıyorum ama uzun süre kullanmış, midesi dayanamamış sonunda. iyice araştır derim ben. al bak buldum haberi: www.hurriyet.com.tr


  • innerbliss  (25.04.13 00:26:32 ~ 00:27:18) 
Şu ya da bu direkt yolla zayıflatır diye bir şey yok, onu silin aklınızdan.
Size uygun bir diyet listesi ve spor olmadan, tek bir besin üzerinden zayıflamak sadece hayal.
Söylediğiniz şey ise bir miktar suya, bir miktar elma sirkesi karıştırılıp içildiğinde vücuttaki yağları parçalamaya yardımcı olur.
Fakat tabii innerbliss arkadaşımızın da dediği gibi doz aşımı olmadan, kontrollü bir şekilde tüketirseniz.
  • eski kafasi gidiklerdenim  (25.04.13 00:38:32) 
ev arkadaşım yapıyordu bir ara, sonra midesi ağrımaya başladı.
iyi bir şey değil.

  • goldentitan  (25.04.13 00:41:32) 
direkt zayıflatıcı etkisi olan besinler tamamıyla hurafedir.


  • berend  (25.04.13 01:14:03) 
ölen var

sirke limon bişey daha karıştırıp içiyodu elemanın biri.kilo verdi ve öldü.
  • aşksız prens  (25.04.13 01:18:04) 
gastrit, ülser, reflü ve bilimum mide hastalıklarına giriş için ideal, kilo vermek için değil.


  • darkredanger  (25.04.13 01:36:13) 
10 gün şeker namına hiçbir şey yeme, ,çme. bir de hamurlu yiyecekler tüketme. aradaki farkı gözlemle. bence benim söylediğim risksiz... ama sirkeli su!


  • aeroflot  (25.04.13 10:23:58) 
sabahlari ilik su ic, sirkeli ilik su iceceksen de icine mutlaka bal koy. sirkenin o agresiv keskinligini aliyor. kan sekerini de yavasca yukseltir bal, birden tavan yaptirmaz.


  • eick  (25.04.13 11:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.