[]

gök yeleli olayı

nedir bu olay özet geçebilir mi birisi




 
her şey gök yelelinin evinin fotolarını paylaşmasıyla başladı, fotoğrafların birindeki tutarsızlığı bulan yazarlar(kapıyla ilgili sanırım) olayı araştırınca gök yelelinin gösterdiği evin açık adresini buldular ve ev ermeni bir adama aitti. bu sefer diesel 1907 diye bir yazar, o ev değildi yan evi çekti gök yeleli benim köpeklerime bakıyor ev benim evim o çok zengindir gerçekten tarzı tutarsız açıklamalarda bulundu, buradan diesel ile yeleli aynı kişi mi soruları çıktı ortaya, sonrasında gök yelelinin ve diesel'İn aynı kişi olduğu ve adlarının abdullah/alex dümenci olduğu ortaya çıktı olay budur.


  • gates  (24.04.13 21:50:07) 
kusura bakmayın aptallığıma verin de gök yelelinin kim olduğu ortaya mı çıktı yani?


  • geberix  (24.04.13 22:06:57) 
ben haritadan göstereyim size gökyelelinin evini...
circle park var bunun evinin yakınında..

  • farrytikki2  (25.04.13 00:22:17) 
gök yeleli bozkurt diesel1907 nin fake hesabı.

eksisozluk.com

gyb artık yok.
  • mr.brown  (25.04.13 03:45:58 ~ 03:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.