[]

Amerika'dan online laptop alınacak Site

Online herhangi bir siteden laptop almak istiyorum amazon.com bestbuy falan dışında önerebileceginiz siteler var mıdır?

Bir de hazır sormuşken en az core 2 duo 2.5 işlemcili harici ekran kartlı tavsiyeler alabilirim.

Bir de gecenler amazon.com da bir hp vardı özellikleri tam süper ve fiyatta 1400$ civarındaydı şimdi aradıgımda bulamıyorum başka bir yerden falan onu nasıl bulurum görsem tanırım :) hp pavilion du t9600 intel işlemcisi vardı blu-ray yazıcı vardı 9600gt ekran vardı bir de sanırım 4gb ram falan.

He bir de bu monster notebooklardan amerika da yok mu ya ?

 
pricegrabber.com ve resellerratings.com'dan arayabilirsiniz. filter özellikleri de oldukça iyi. mağaza olarak beachcamera.com'u tavsiye edebilirim bu arada. türkiye'den sipariş vermeyi mi düşünüyorsunuz? 1500euro'yu aşarsa problem yaşayabilirsiniz sanırım öyleyse.


  • boshi  (13.02.09 00:36:17) 
markaların kendi internet sitelerinden alabilirsin... turkiye shippingi yoksa amerikadaniste.com aracılıgıyla alabilrsin..


  • jeanne hebuterne  (13.02.09 09:32:41) 
ecost gibi ucuzculara da bak: www.ecost.com

monster yerine alienware var ;)
  • 507  (13.02.09 10:19:47 ~ 10:20:08) 
dell in kendi sitesi, istedigin giib customise edebiliyorsun.


  • bryan fury  (13.02.09 10:27:38) 
pahalısı ucuzu sectigin parcalara gore. toplama laptop oluyor ustelik dell garantisinde fln bence oncelikli olarak dusun dell i.


  • bryan fury  (13.02.09 22:48:46) 
dell alacak olursan outlet'ina da bak. refurbished urunler satiliyor burada: cogunlugu acilmadan iade edilmis, bir kismi da 1-2 hafta kullanilip iade edilmis (detayi yazar). ben 3 kez aldim outlet'tan ve hic sorun cikmadi. zaten dell kendisi geri aldigi urunleri kontrol edip yeniden paketleyip yolluyor, 2. el gibi degil.

avantaji? her refurbished alet farkli fiyatlaniyor ve ayni urunu dell sitesinden almaya kiyasla %20-%50 ucuza geliyor. outlet'taki urunler surekli azalip artar. istedigin ozelliklerde alet dusmesini bekleyip aninda golu atmak gerekiyor.

www.dell.com
  • 507  (16.02.09 13:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.