[]

galaxy nexus alınır mı ?

bir arkadaşım elindeki nexusunu satmak istiyor. telefon 1 yıllık falan.



-cihazda herhangi bir çizik arıza yok.

-ekstra, 4 çeşit kılıf, masaüstü şarj zımbırtısı, usb çevirici ıvır zıvır da verecek.





750 liraya veririm 2-3 ayda ödersin diyor.





nexus kullanananlar veya bilenler yorum yaparsa sevinirim. bu fiyata bu cihaz alınır mı? nexusun artıları eksileri nelerdir?

 
kamerası kötüymüş, özellikle ses konusunda. birde 5mp artık eskidi sayılır. s3 1000 lira civarında ben s3 alacagım muhtemelen


  • istenmeyen_adam  (24.04.13 19:54:20) 
darty'de falan 0'ı 950 liraydi gecen gün. 750 bir yillik kullanilmis telefon için fazla..


  • istenmeyen_adam  (24.04.13 19:55:02) 
1 senedir kullaniyorm.hoparlörden müzik dinlerken ses az cikiyor.onun dişinda gayet iyi.s3'den daha şık.s3 fiyati bu kadar dusmusken biraz pahali geldi.
Bu arada kamerasi gayet iyi.
S3e göre çok az yavaş.ama memnun kalirsin.
  • rnks  (24.04.13 23:58:16) 
Megapiksele göre kameranın kalitesini ölçmeyin artık, 2013'ün yarısı bitecek.

Sıfırından 200 lira daha ucuz üstelik. Kılıf ve diğer ekstralarla bu fark daha da artar. 750 liraya Nexus performansı verebilecek tek cihaz Atrix olduğuna göre, gayet güzel bir seçim olur. Atrix çok daha ucuz ama işte 750 liraya kadar diyelim hadi. Nexus ile Atrix'in güncelleme konusunda elma ile armut kadar farklı olduğunu, Nexus'un daha uzun süre güncel kalacağını da hesaba katarsak, fiyat farkını dert etmeye gerek kalmaz bence. Nexus'a gücüm yetmediği için ve ikinci el Nexus'ların da ucuz olanlarının hepsi kayıt olayından ötürü canımı sıktıkları için alamamıştım. Kayıt konusunda sıkıntı yoksa, al derim.
  • ahmetcan44  (25.04.13 01:45:45) 
eger android'li telefon alacaksan zaten kesin nexus al. cunku guncelleniyor yeni versiyon ciktikca. 700 bana da cok geldi.
nexus s mi? bendeki nexus modeli son guncellemeden sonra anormal yavasladi, ya da ben bir seyleri yanlis yapiyorum ama sinir bozucu bazen

  • bir varmis bir yokmus  (26.04.13 02:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.