[]

IKEA

selam yeni mobilya kokusu severler,

Ikea'da bi iki tırt koltuk beğendik, bu adamlar örneğin şu koltuğun nakliyesi için ne kadar para alırlar var mıdır az çok bilen?

www.ikea.com.tr

onlar 200'e getirir gel ben 100'e atayım evine diyen varsa mesaj kutuma da beklerim..

(Ankara)

 
yanlış hatılamıyorsam ikea'da 4 parçaya kadar 40TL idi kargo, sonraki her parça için de 3-5TL arası bişey alıyolardı. bir arayıp sorun, fiyatlar fix.


  • loveinaflipbook  (24.04.13 13:54:56) 
Bende sanıyorum bölgeye göre fiyat veriyorlar idi.


  • tuhaf bir insan  (24.04.13 14:09:22) 
hocam onu yaptım, 1100 TL'lik mobilyaya 350 TL çıkardı. Tükana gidip alıcam ben, herhalde o fiyatı çekmezler dedim.. çekerler diyosun :/


  • balporsugu  (24.04.13 14:29:21) 
yarın bi gün okuyan olur:

Ankara'daki mağazanın nakliyatçısı DHL Ikea (Tel: 3929030-31-32) Ankara için parça başı fiyat veriyor, bizim beğendiğimiz koltuk 4 parçaymış, nakliyat tutarı 35 TL. Diğer mobilyacılarla kıyaslarsan havadan para ama 350 TL gördükten sonra deli ucuz geldi ha.. neyse hat..
  • balporsugu  (24.04.13 14:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.