[]

yurt dışına su götürme

yurt dışındaki tatsız sulardan içmemek için bol miktarda su götürmek istiyorum yanımda,havaalanında problem yaratır mı?bagaja vereceğim tabii ki,kabinde olmayacak.




 
Yaratmaz ama biraz fuzuli.


  • cakabo  (24.04.13 08:43:18) 
yurtdışındak tatsız sular?
deli misin kuzum? zibilyon çeşit su var. afrika taraflarına gitmiyorsan tabii.

  • kargn  (24.04.13 08:52:15) 
bir türk bakkalı buluyorsun.
şansına saka mı gelir, hamidiye mi pınar mı bilemem.
times square'da pınar, almanyada hemen her marka su bulmuş biri olarak tavsiyem budur.
ama gerçekten güzel sular var. ph'a bakar iş.
  • goldentitan  (24.04.13 08:53:42) 
bence mantıklı ama bavulda fazla ağırlık yapacak kadar alma, sonra ekstra yük için vereceğin parayla orda yağmur suyunu damıtan mekanizma geliştirsen daha ucuza çıkabilirsin...


  • loveinaflipbook  (24.04.13 10:07:51) 
ya sanki 3 ton su götürecek ya. ya harbiden şu dertsizlik gibisi yok be. millet kendine ne dert bulacağını şaşırıyor.


  • baldur  (24.04.13 11:11:36) 
ucak kiraladiginizi farzederek sorun cikaracagini hic düsünmüyorum. tanker ucaklar zaten bunun icin var, ucuza gelmesi icin devletin kullandigi eski ucaklari da kiralayabilirsiniz. hatta rica ile filan ucak bileti almaniza gerek kalmaz.

bizim bi arkadas kullanip bundan memnun kalmisti
upload.wikimedia.org

suyu istediginiz yerden cekiyolar ayrica, göl olur, deniz olur, hatta kendinizde doldurabiliyosunuz.
  • serabetan  (24.04.13 11:19:42) 
yaratmaz. atın bagaja.


  • emininsel  (24.04.13 12:07:07) 
Gittigin ulkede Volvic varsa Volvic al, ayni erikli gibi. Su an yurtdisindayim, Volvic disinda su icemiyorum neredeyse.


  • asy sakini  (24.04.13 14:29:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.