[]

TOEFL IELTS falan

Okulun hazırlık sınıfında baya çuvalladım. Bütün seneyi rahat geçirdim, ortalamam kötü olduğu için haziran ayındaki proficiency sınavına giremiycem. yani ağustosa kalacak, sonra seneye de remedial olma durumları falan var. proficiency'de geçemeyenlerin toefl ve ielts notlarına bakılıyor. daha doğrusu o iki sınavdan herhangi birinden iyi bir şey yaparsam hazıelığı geçme şansım bulunuyor.

Şimdi bu garibanı biraz bilgilendirir misiniz? Nasıl oluyor bu sınavlar? Çok muz zor? Ne kadar sürede bir oluyor? Fiyatları ne? Lütfen biraz yardımcı olun, çok dipteyim moral olarak.


 
kac puan istiyorlar.. ingilizcen ne durumda diyecegim de iyi olsa zaten rahat da gecirsen ortalaman kotu olmazdi diye tahmin ediyorum.. hangi okul oldugunu bilmiyorum ama hazirlik siniflari genelde zor degil turkiyede..
ingilizcen iyiyse ornek sorulara bakman yeterli sinavi halletmek icin.. bi de deneme sinavi coz 4 saat mi ne surdugu icin alismak lazim.
iyi degilse taktik calismak onemli.. soru tipleri belli..
ielts cok bilmiyorum toefl icin kucuk yerde girmek onemli..
sinav cok uzun suruyor dikkat sinavi 5 saniyeligine dalsan gitsen orayi kaciriyorsun listening de mesela ve orayi soruyorlar :) ..

ama fiyati ne kadar ne kadar surede bir oluyor gibi sorulari buraya yazmak yerine toefl i duzenleyen ets nin sitesine bakmalisin once bir google arastirmasi yapip sonra kafani takilanlari sor..
  • babamasoliimbananickaldirsin  (23.04.13 21:53:33) 
Önce moralini bozma sonra ielts e gir. Toefl dan daha rahat yapacağın kesin. Kaç istiyorlar ielts den bilmiyorum ama ortalama ingilizce bilen biri 5 alır rahat. Fiyatı 375 lira. Daha detaylı sormak istediğin olursa mesaj atabilirsin. Ve fakat zor işler tabi kolay gelsin


  • hadibabageneyap  (24.04.13 00:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.