[]

Ankara-tren garın'dan Bilkent üniversitesine gidiş

Selamlar,

Tren garından bilkent üniversitesine gidiş ile ilgilili bir kaç sorum var, tam gitmek istediğim yer üniversitelerarası kurul isminde bir yer. Bilkent üniversitesindeymiş galiba.

1-Metro veya ankaray destekli taksi olabilir? Makul mudur?
2-Baştan sonra taksi servet midir?
3-Sincan'da insem nasıl olur, daha mı kötü daha mı iyi?
4-Bilkentten merkeze nasıl geri gelirim?

Tik attıklarım bilsinler ki kendilerine çok teşekkür etmekteyim.

 
bilkent'ten merkez kolay.
servisler var, dolmuş var kampus içinden.

tren garından da bilkent'in sıhhiye servis durağına gitmeniz daha mantıklı olacaktır eğer tren garı düşündüğüm yerse. bu durumda servis durağına kadar taksiyle gidersiniz, sonra servise binersiniz. sincan'a hiç bulaşmayın bence.
  • kayranin kedisi  (22.04.13 22:34:58) 
metro ankaray gereksiz.

TCDD Gar'da indikten sonra arka çıkıştan çıkın (alt geçitten ilk çıkış) sola dönün (gar solunuzda kalacak) yürüyün. 10-15 dakika sonra bekleşen insanlar göreceksiniz. Direklere bakın, Bilkent/başkent üniversitesi yazar. hah onlar servis durağı. orada sizi servislere almasalar bile az daha yukarıdan dolmuşlar gidiyor köprü üstünden.
  • Argaeos  (22.04.13 22:36:02) 
sincan'da inme merkeze gel
tandoğandan çıkıp sıhhiyeden kalkan dolmuşlara binebilirsin yalnız o kurul neresindeymiş ki kampüsün?
merkezden inerken de sıhhıyeye gelen servisleri veya yine sıhhıye dolmuşlarını kullanabilirsin.
dolmuş 2.30 TL sanıyorum en ucuz alternatif :)
  • niye ama  (22.04.13 22:36:30) 
bastan sona taksi servet mi? hinnn...20 tutar. 30 dan cok tutmaz.
edit: cok tutar diyorlar. riske atmayalim. ben tccdden tobb etu ya 20 den aza gitmistim...ocakti...tabii degisir.

  • gunes123  (22.04.13 22:37:11 ~ 23:40:08) 
20'den fazla tutar daha iki sene evvel dsi'nin önünden servis kaçınca 15-16 liraya gidiyorduk.


  • Argaeos  (22.04.13 22:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.