[]

benim derdim ne?
Üniversiteye başladığımdan beri lise arkadaşlarımla daha az görüşmeye başladım. Şuan ayda bir ya var ya yok ki bu lisedeki en yakın arkadaşım bir de. Ama artık hiçbirisiyle buluşmak ve görüşmek istemiyorum bir şeyler itiyor beni sanki onların yanına giderken. Ayaklarım geri geri gidiyor. Benim sorunum nedir ve çözümü var mıdır? Buluşmak istediklerinde ne yapsam da gitmesem? Artık bahanelerim de bitti öyle de bir sorun var.

e abi ortam değiştirdin. sen değiştin. lisede kaldı o ergenlikler, aynı şeyleri yapmak haz vermiyor sana. bıktın, sıkıldın. (daha gider bu.)
bahaneden kolay ne var ki?
ödev verdi salak doç.
mınına kodumun asistanı bu herif/karı prof olsa kimbilir ne kasıntı olur. bla bla.
bahaneden kolay ne var ki?
ödev verdi salak doç.
mınına kodumun asistanı bu herif/karı prof olsa kimbilir ne kasıntı olur. bla bla.
- Argaeos
(22.04.13 22:23:14)

4 sene beraber geçirdin yani sıkılmak en doğal hakkın .biraz daha görüşme özleyip görüştüğünde daha güzel zaman geçiriliyor. benim şuanki sınıfımın 23 kişisi lisede ki sınıf arkadaşlarım mesela ben nerden atlayayım :)
- hmm
(22.04.13 22:27:17)

ben de üniversite bittiğinden beri üniversite arkadaşlarımla görüşmüyorum görüşmek de istemiyorum. ortam değişiyor, sen değişiyorsun, birlikte takılma zorunluluğu ortadan kalkıyor, zaten sıkılmış olduğunu farkediyorsun ve artık onlarla görüşmemek gibi bir alternatifin var, gayet doğal.
dersler çok yoğun dersin, okuldan arkadaşlarla bi yere gidiyoruz dersin, birinin doğum günü var dersin. 3-5 seferden sonra çağırmazlar zaten.
dersler çok yoğun dersin, okuldan arkadaşlarla bi yere gidiyoruz dersin, birinin doğum günü var dersin. 3-5 seferden sonra çağırmazlar zaten.
- there is a light that never goes out
(22.04.13 22:28:11)

tebrikler, büyüdün!
- inawen
(22.04.13 22:45:23)

yakında hiç görüş-e-meyeceksin.
buna tecrübe diyoruz.
buna tecrübe diyoruz.
- 4530 merkez
(22.04.13 22:52:14)

demek ki gercek arkadas degilmissiniz. ortaminiz ayni oldugu icin takiliyormussunuz. benim master bitecek hala en yakin arkadaslarim ortaokul liseden gorustuklerim. uni den gorustuklerim de var ama ortaokuldaki arkadaslarla olan yakinligimiz yok.
- crucio
(22.04.13 22:52:52)
1