[]

iddaa için çok mu kötü bi mantık

şimdi rastgele basketbol liglerin bültenlerine baktım da;

son 3-4 haftaya baktım, haftada 9 maç oynanıyor ve bu 9 maçın her hafta 4 yada 5 tanesi en az, favorinin kazandığı şekilde 1'den 1 yada 2'den 2 bitiyor.

kasaya 50 lira koysak, 5 liralık toplam 10 kupon hazırlasak bu 9 maçı 2'şer şekilde favorilerin alacağı formatta 1'den 1, 2'den 2 kombine etsek.

9 maçın 5 tanesinin 1'den 1 yada 2'den 2 bittiği bir bültende, 50 liralık kasanın 2 katına çıkma şansı çok fazla.

ki bu dediğim hiç araştırmadan, atıyorum direkt ispanya ligini seçip düşünmeden kombin ettiğimizde oluyor.

daha bunun araştırılıp 10 farklı, içerisinde 2 maç bulunan, 1'den 1, 2'den 2'lik kuponlar yapılarak şans çok fazla artabiliyor. ama tek kural, kupona 2'den fazla maç koymamak.

çok mu saçma bi teori ya, ona göre gireyim diyorum, göremediğim bi şey mi var?

not: 8 maçı, 2 maçlık kombinler yaparsak 10 kupondan fazla çıkıyor doğru ama hiç güvenmediklerimizi vs çıkartırsak falan, en azından mantık çok mu yanlış :/

 
Yari yariya gibi bir istatistik cikarmissiniz ama onemli olan hangi tutan macin ikisinjn ayni kupona denk gelecegi. Yani 10 macin 5'i tutuyor en az diyelim, hangi 5 mac oldugunu bilmediginizden is sadece sansa kaliyor. Yani bir macin alt veya ust bitecegi nasil yuzde elli sans ise bu da biraz ona benziyor. Tabii yuzdesi ayni olmayabilir ama mantikli secim yaptiktan sonrasi tum iddaaa oynama versiyonlari gibi sansa kaliyor sonucunda.


  • pokepoke  (22.04.13 22:00:11) 
bu işi profesyonel olarak yapan ve çok fazla para harcayanlar var böyle sistemlerle oynayan görmedim ben.
sistemle olsa onlar oynardı.

  • Caaannn  (22.04.13 22:00:21) 
evet çok saçma.


  • desdinova  (22.04.13 22:03:00) 
şöyle de diyebilirim aslında,

çok büyük sürpriz olmaması durumunda ilkyarı-ikinci yarı geleceği belli 1 maç bulunur. daha sonra bu maçı diğer 8 maç ile aynı şekilde kombin edebiliriz.

tek aldığımız risk o maçın yatması.

yani bir nevi tek maça basıyorsun 50 lirayı o da bülten de en güvenebileceğimiz ilkyarı ikinci yarı maçı olacak.

yatmaması durumunda 50 koyup 100-150 gibi bir miktar kazanırız, yatması durumunda gider 50 lira :( ilk oynadığımız tutarsa yürür aslında, ikinci 50 lirayı basmak zor benim için :D
  • Dimi  (23.04.13 02:24:22 ~ 02:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.