istiyorum ki bir kelime gireyim yazılım/script bana o kelimenin türkçe ve ingilizce karakterli tüm varyasyonlarını versin.örnek olarak "imalatçı" kelimesi için şu varyasyonlar.imalatçıimalatcıimalatciımalatcıımalatciımalatçıımalatcıhatta son harfine göre lar/ler eki eklesin.mevcutta böyle bir yazılı
istiyorum ki bir kelime gireyim yazılım/script bana o kelimenin türkçe ve ingilizce karakterli tüm varyasyonlarını versin.
örnek olarak "imalatçı" kelimesi için şu varyasyonlar.
mevcutta böyle bir yazılım/script var mı, yoksa yapılabilir mi? yapabilirim diyenler detaylar için ulaşabilirse sevinirim.
0
novotni (22.04.13)
Gayet yapılabilir.
0
samfisher
(22.04.13)
kontrol et i,ı,o,ö,u,ü,c,ç,g,ğ,s,ş var mı varsa kaç tane olduğunu say ve buna x diyelim i'leri ı, o'ları ö ...... s'leri ş yap ve ekrana bas, bunu bla bla bla kez yap sonrasinda dur.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.