[]

fazla yaratıcılığınız varsa bi' minik ödünç alabilir miyim?

iyi geceler herkese

elimde 12 adet kartpostal ebatında çizim ve altında birer cümleden oluşan notlar var. her biri geçen seneki bir aya tekabül ediyor.

bunları nasıl bir araya getirip verebilirim? masa takvimi geliyor aklıma ama geçen seneye ithaf olması doğrudan kendi kendini tedavülden kaldırma değil mi?

başka fikri olan var mı acaba?

 
küp yap, ya da dikdörtgenler prizması mıydı :)

rüzgar gülü yap.
  • [silinmiş]  (22.04.13 01:58:07) 
olduğu gibi versen de mutlu edeceği gerçeğinin farkındasındır heralde =)
çizim olduğuna göre duvara asılası bi şekle dönüştürebilirsin. hepsini bi arada çerçevelettirebilirsin ya da poster gibi bi şey olabilir çerçevesiz falan.

  • bxgx  (22.04.13 02:05:35) 
Bir abajur uzerine yerleştirebilirsin o cizimleri. Ben gittim kendi cizimimi bastirdim sonra abajurcu ona uygun abajur yapip basili cizimi ustune gecirdi. Şimdi yarimin başucunu aydinlatiyor:)


  • ne zaman gitti tren  (22.04.13 02:06:43) 
Masa Takvim şeysi yap yıl 2012 gözüksün ama bu yıl ve aylar da gözüksün 2013 de olsun not yazılan ve ufak bir çizim alanı kalsın mesela bu sene icin de verdiginiz kişi doldurabilir veya beraber. Sevgiliye vereceğinizi tahmin ediyorum hos olabilir


  • Eureka  (22.04.13 02:07:00) 
fikirler için herkese ayrı ayrı teşekkürler,

öözellikle abajur fikri çok değişikmiş. belki abajura bunları bastıramam -biraz çoklar çünkü :)- ama fikir çok ilginç, başka bir şey için kullanılabilir :)

@ne zaman gitti tren, nerede bu abajurcu?
  • ela  (22.04.13 02:14:29) 
istanbulda galata kulesine çıkan bir sokak full abajurcu, avizeci. biraz tok esnaf ama nakit çalışınca işini görüyorlar.
bastırmak istediklerini photoshopta abajurun ölçülerinde bir araya getirip bir kolaj haline getirebilirsin. sonra bu kolajı kadıköyde cemilcopy'de tuval baskı yaptırabilirsin. hayvan gibi makineleri var, tam abajurun ölçülerinde kesebilirler.
bir de photoshoptaki çalışmanın 300 dpi ve CMYK modunda olmasına dikkat etmek gerekiyor, zira emeklerin boşa gitmesin:)
  • ne zaman gitti tren  (23.04.13 15:11:09 ~ 15:11:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.