[]

bu cocuklar olmuş mu

kızlar bi heves etmişler, ikisi de acemi 1 senedir felan gitar calmaya basladilar. nasıllar başlangıc icin?

youtu.be


 
teoman'ı görür görmez kapattım


  • speculative fiction  (21.04.13 22:31:02) 
olmamis


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (21.04.13 22:35:05) 
ben beğendim şahsen, güzel olmuş


  • ahlaksızlığın lüzumu yok  (21.04.13 22:40:51) 
Zannediyorum ki evde çalışıyor olmaktan dolayı tuşeleri çok düşük. Yani o şekilde baş parmağını gitarın üzerinden "estirerek" düzgün ses almak mümkün değil.

Gür çalmak iyi çalmaya giden yolda ilk adım. Önce gür(forte) öğrenmeli, sonra hafif(piyano) çalmaya geçmeli.

Akortları bozuk bir de.

Ama çalışırlarsa en azından pop parçalarını çalabilirler.
  • alperz  (21.04.13 22:41:02) 
sesini beğendim ama gitarlar için bişe diyemiyciğim. pek bir şey çalmadılar?


  • blackmamba  (21.04.13 22:41:34) 
Şarkıyı söyleyen kızın sesi fena değil ama pek müzik kulağı yok gibi. Ben olmamış diyorum ama biraz gitar çalışırlarsa olabilir.


  • zetsuboushita  (21.04.13 22:45:06) 
tesekkurler beyler, cok faydasi oldu.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (21.04.13 23:28:18) 
akortlar bozuk oncelikle. mutlaka iyi bir dijital tuner alsinlar ve boyle kayitlar oncesinde bunu temizlesinler.

"o zaman" derken sesli harfleri cok cabuk soyleyip sessizleri uzatiyor. kulak tirmaliyor bu. aynisi "annem" kelimesinde de oluyor. müzikte rafet el roman etkisi sanirim bu : )

ses rengi güzel. bunun gibi islerle ilgileniyor olmasi insanlarin ayri güzel.

gitar teknigi ile alakali gitarist arkadaslar yorum yaparlar muhtemelen. sadece akor basip sarki soylemeye odaklanmasinlar ve mutlaka armoni bilgileri de olsun ileride az da olsa.
  • la traviata  (21.04.13 23:34:59) 
Bu kızlarımızın biraz metronomla çalışması lazım. Müzikte en önemli şey ritmdir. Daha bir senedir gitar çalıyor oldukları için tuşelerini tartışmaya gerek yok. O, zamanla oturacak bir şey.


  • iki ekmek bir sigara  (21.04.13 23:42:52) 
biraz up up up gibi olacak ama yeni kayıt geldi :)

youtu.be
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (25.04.13 01:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.