[]

turkce vs ingilizce isletme

Soru başlıkta. Artıları ve eksileri ne olur. Üniversite istanbul üniversitesi olacak buyuk ihtimalle.




 
türkçe işletmenin tek artısı daha kolay okunması olacaktır. başka da yok.


  • sen git ben geliyorum  (21.04.13 21:17:20) 
ingilizceyi öğrenebilirim diyosan, hazırlıkta yatmayıp üstüne düşüceksen ingilizcenin tabi ki ingilizce işletme. Hem lisans okuyup hem de işini ingilizce olarak en iyi şekilde yaparsın, daha ne olsun. He ama dil olayları bana ters kim uğraşıcak diyosan hiç bulaşma ingilizceye derim.


  • jpsartre  (21.04.13 21:25:22) 
ingilizce işletme oku derim.

istanbul üniversitesinde 3 adet fakültenin 3 adet işletme bölümü var.

İktisat Fakültesi-İşletme (beyazıtta)
İşletme Fakültesi-İşletme (avcılarda)
Siyasal Bilgiler Fakültesi-İşletme (beyazıtta)

hepsini araştır önce ona göre karar ver. ama ingilizce olursa güzel olur.

edit:

en iyi ana dilinde öğrenirsin, ama ana dilin gibi ingilizce bildikten sonra sorun yok. ingilice işletme bir adım öndedir. ingilizceyi de öğrenirsin. bazı yerler ingilizce bölüm okuyanlara sınav bile yapmıyor. artısı çok.
  • neo  (21.04.13 21:29:11 ~ 21:31:25) 
geçen sene bu zaman ben de aynı şeyi düşünüyordum. bana da istanbul üni türkçe işletme geliyordu. ama özel bi ünide ing işletme seçtim ve inan işletme türkçe okuyacağına git bi yerde işe gir daha verimli bi iş yapmış olursun.

dışardan öğrenmeyle kapatılacak bi ingilizce değil o ayrıca.
  • tescillimarka  (21.04.13 21:30:39) 
avcılara bulaşma. ing. işletme


  • cokponcik  (21.04.13 22:30:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.