[]

Acil Köpek Hakkında Yardım

2,5 aylık yarım paket makarna yedi, seviyo dediler. Hala da aç gibi alternatif olarak ne verebilirim?




 
makarnanın kalanını da ver yesin bari.


  • raskolnikov2  (21.04.13 20:33:33) 
belki makarna yeterli gelmiyodur,doyurmuyodur.mama versen.ya da tavuk falan.ama tabi sakıncası olur mu ya da ne kadar verilir bilemiyorum.


  • rock n roll  (21.04.13 20:36:41) 
kopek hep actir dedikleri gibi. sen belli bi miktar verir sonra birakirsin. bu yasina ve cinsine gore degisir. mama vermen daha iyi olur makarnadaki seker miktari zarar verebilir hayvana.


  • jangbogo  (21.04.13 20:39:43) 
Daha fazla vermeyin sakın. Siz 5 tencere daha da verseniz hepsini yer o. küçük yaşta alıştırın sizin istediğiniz zaman yemesine. Tabii bunu yaparken aç da bırakmayın ama en azından mamaya alışsın şimdiden. Yemek olarak pek vermeyin küçükken, özellikle şekerli şeyler vermeyin. Çok ama çok nadir olarak çikolata verebilirsiniz hediye olarak, bir şeyler öğretirken filan.


  • olcay  (21.04.13 20:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.