[]

iPhone 4s e-mail uygulaması

iPhone 4s'te default olarak gelen e-mail uygulaması var ya, onda nedense şu anda 6 yeni e-mail varmış gibi görünüyor. ama açıyorum bakıyorum, yok öyle bir şey.
Dün e-maillerimi kurcalarken birden oldu. Bir anda 6 yeni e-mail gelmiş olma ihtimali yok zaten. Orada köşede 6 yazıyor olması çok sinirimi bozuyor. Telefonu kapatıp açtım belki kendine gelir diye, yine yok.

Var mı bir fikri olan?

 
icloud mail hesabına mail gelmiş olmasın. Mail uygulamasını açtıktan sonra sol üstte PK'ya tıkla. Ordan Tüm Gelenler'e tıkla. Diğer posta hesapların da gözüksün.


  • onexey  (21.04.13 13:09:56) 
Email adresimi 'ayarlar'dan silip tekrar kaydettim, düzeldi. Niye böyle bir şey oldu hala merak ediyorum ama.


  • elcolerico  (21.04.13 13:15:13) 
@oxeney yok bakıyorum benim @hotmail.com hesabıma gelmiş görünüyor mail. Yanında (6) yazıyor. tıklıyorum, sadece 4-5 tane okunmuş mail var. hatta onları da sildim tamamen belki onlardandır diye. Yine de o 6 gitmedi ordan.


  • elcolerico  (21.04.13 13:16:48) 
junk klasorunu de kontrol et


  • exlibris  (21.04.13 14:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.