[]

foçada gezilecek yerler

merhaba arkadaşlar, foçaya günübirlik gidelim gezelim dedik. fakat pek bilgi bulamadım... foçada ne yapılır, nasıl gidilir, ne yenir, eskisi mi? yenisi mi? gitmeye değer mi ? bi yardım edin hele.

yarın gitmek mantıklı olur mu çok soğuk olmaz dime ?

bornovada oturuyorum.

 
soguk olur. altinizda araba olacaksa yeni focadan girin, yeni focada hic durmayip devam edin, sahil seritinden dolasa dolasa eski focaya gelin. orada park edin arabayi. kisacik bir sahil seridi zaten. sokak arasinda dolasin fotograf cekin, aksam üzeri sahilde balik yiyin, meshur dondurmacidan dondurma alin (ögretmenevinin hemen önünden degil, biraz daha ortaya dogru gelin) etrafa bakinin aa ne güzel kücücük ama bu kadarcik mi deyin. aksam olunca hava kararmadan geri dönün. anneniz babaniz merak etmesin.

araba yoksa otobusle dogrudan eskifocaya gelin. ayni programa devam.

dondurmaci şu

www.gezinim.com

su mavi dondurmayi satiyorlar mutlaka deneyin

1.bp.blogspot.com
  • atmacaged  (20.04.13 18:56:29 ~ 19:00:07) 
@ atmacaged araç yok izban gitmiyor mu acaba buraya kadar ?

yani diyorsunki 1 saatte tüm kasabayı gezeriz :)
  • allahinadiylaoku  (20.04.13 19:12:36) 
izbanla bir yere kadar gidiyorsunuz, orada otobuse aktarma yapiyorsunuz. halkapinar dan bindikten 1 saat kadar sonra eski focadasiniz. dönüs de ayni sekilde. hava iyi denk gelirse ve zamanını iyi ayarlarsaniz cok güzel fotograflar cekersiniz. bu mevsim tam mevsimi. ama tüm kasabayi 1 saatte gezer bitirirsiniz. sabah erken ve aksam üzeri sahildeki teknelerden taze günlük balik alip pisirtebilir ya da oradaki balik restoranlarda yersiniz. ama icki balik pahaliya gelir size. yazin tekne turlari ile adalari dolasir, denk gelirse foklari görürsünüz. bu mevsimde olmaz tur.


  • atmacaged  (20.04.13 19:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.